Dragoste pe platourile de filmare ale serialului “ În bătăia inimii ”

Deniz și Oktay - În bătaia inimii

Dragostea pare să-i urmărească pe protagoniștii rolurilor principale din serialul În bătaia inimii ', chiar la locul de muncă. Presa din Turcia susține că Deniz Cakir (cea care o interpretează pe Meryem) și Oktay Kaynarca (actorul care îl interprtează pe Hîzîr Çakîrbeyli) formează un cuplu și în viața reală.

Cum frumoasa actriță Deniz Cakir (36 de ani) se numară printre cele mai dorite femei din Turcia, nu este de mirare că presa locală speculează fiecare apariție a ei în locuri publice, asociindu-i numele cu cel al unor celebrități masculine din țara sa.

Meryem' și Cakîr', care formează un cuplu solid în serialul În bătaia inimii ', s-au lăsat mânați de sentimente și iată ca s-au îndrăgostit, se pare, chiar pe platourile de filmare ale îndrăgitei producții și, chiar dacă cei doi s-au ferit cât au putut de ochii presei, paparazzii au reușit să îi surprindă împreună de câteva ori, în ipostaze menite să dovedească faptul că cei doi se iubesc.

Frumoasa Deniz a fost desemnata, în 2013, de revista pentru bărbați „Boxer Dergisi' drept cea mai sexy femeie din Turcia, iar în 2005 ea s-a aflat în top 10 cele mai sexy femei din Turcia.

 

Pentru amatoarele de gen, dar nu doar pentru ele, avem o lista cu cele mai frumoase seriale turcesti!