Sigur, pozele nu au fost atât de provocatoare cum sunt obișnuiți fanii publicației pentru adulți, dar Jane s-a lăsat imortalizată în lenjerie intimă, în ipostaze sexy, cu umerii și picioarele dezgolite. E drept, are peste lenjerie o jachetă, dar aceasta alunecă seducător în unele dintre fotografii.

În interviul care însoțește fotografiile, Jane afirmă că, acum, la 67 de ani, se simte mai bine și mai sexy ca niciodată. Recunoaște că are infinit mai multă încredere în ea și în imaginea ei decât atunci când era mult mai tânără.

”Mă simt confortabil în pielea mea”, afirmă ea, iar asta se vede în toate instantaneele. Zâmbetul sincer, privirea directă, fără a fi însă lipsită de feminitate, toate acestea atrag ca un magnet.

”De obicei, când ai vârsta mea, te simți invizibilă”, admite Jane, afirmând însă că nu e și cazul ei. Recunoaște însă senină că nu încearcă să demonstreze nimănui nimic.

”Când ești tânăr, totul este despre <>. Acum nu încerc să determin pe nimeni să mă privească”, mai spune actrița, mamă a patru copii: Katherine, de 36 de ani, Sean, de 32, și a gemenilor Kristopher și John, de 22 de ani.

În ciuda faptului că nu se mai află nici la prima, nici la a doua tinerețe, actrița și-a păstrat o siluetă de invidiat.

Jane SeymourSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

O prezență cu ștate vechi în Playboy

Jane Seymour a mai pozat pentru publicația dedicată bărbaților de două ori: în 1973 (când a făcut furori în filmul ”Live And Let Die”, din seria James Bond, și în 1987. Nu se aștepta, însă, să primească o asemenea propunere la 67 de ani.

Actrița, care s-a remarcat și pentru rolurile făcute în filmele ”Somewhere In Time” sau în ”East Of Eden”, mai are încă multe de spus în materie de actorie. Cariera ei e încă înfloritoare, ea putând fi văzută în prezent în serialul ”Let’s Get Physical”.

Foto: Instagram

Vezi și Incredibila transformare a frumușelului Sully din „Dr Quinn”, după care suspinau toate femeile. Imposibil să-l mai recunoști

Citește și: