Mehmet Cengiz Oz, cunoscut întregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, este cel mai cunoscut medic la ora actuală datorită faptului că a adus medicina complementară în fața publicului, prin emisiuni de televiziune (unde a cunoscut celebritatea cu The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey), emisiuni de radio și a tipărit articole și cărți. Toate au fost extrem de îndrăgite de publicul american și în timp au câștigat admirația și respectul întregii lumi.
Evenimentul „Take your life to the next level” este considerat a fi evenimentul medical al anului 2016, dedicat stilului sănătos de viață. Conferința susținută de Dr. Oz va avea loc pe scena Sălii Palatului din București, în data de 25 mai 2016, începând cu ora 8:30.

Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle și va oferi sfaturi menite să ajute la îmbunătățirea stilului de viață. Conferința va fi moderată de Dragoș Bucurenci, unul dintre cei mai cunoscuți strategiști și traineri români. Pe tot parcursul conferinței, publicul va avea ocazia de a asculta și discursurile unor speakeri români de excepție, ca Dr. Victor Clatici (Medic primar Dermatologie – Venerologie), Lygia Alexandrescu (Conferențiar Universitar, Doctor nutriționist), Andy Szekely (autor, trainer și speaker motivațional) și Andreea Raicu (speaker moțivational).

Ultimele bilete rămase la conferința susținută de Dr. Oz sunt acum la preț promoțional și pot fi achiziționate de pe droz.ro. Conferința va fi urmată de un eveniment dedicat exclusiv personalităților importante din lumea medicală din România, unde însuși Dr Oz va acorda premii. Gala pentru excelență în medicină, inovație și domenii va avea loc, începând cu ora 19:00, la Stejarii Country Club, din București.

Credit foto: PR