Dr Adina Alberts a răbufnit din nou și critică dur măsurile impuse de autorități: „Degeaba se ia temperatura la intrarea în magazine…”

Dr Adina Alberts a răbufnit din nou și critică dur măsurile impuse de autorități: „Degeaba se ia temperatura la intrarea în magazine…”

Dr. Adina Alberts a atras în ultima vreme atenția tuturor cu mesajele ei despre COVID-19, cât și cu anunțul ei legat de soțul ei, Viorel Cataramă, care a decis să se infecteze voit cu noul coronavirus.  Adina a răbufnit din nou și critică de data aceasta măsura de  a lua temperatura oamenilor care intră în magazine.

 

„Degeaba se ia temperatura la intrarea în magazine. Mă scuzați dar voi fi foarte directă. E o prostie să verifici temperatura oamenilor care intră în diverse clădiri/ magazine/ birouri.
Și nu pentru că ar fi nocivă tehnologia minim invazivă bazată pe raze infraroșii (exact ca la telecomandă), deși eu nu mi-aș lasă niciodată copilul în bătaia telecomenzii… Mă rog, asta este altă discuție pentru că dacă ți se ia temperatura în acest mod, de 10 ori pe zi, vreo câteva sute de zile la rând, nu mai e chiar un nimic.
Dar revenind…
Dragii mei, o pastilă de paracetamol sau aspirină va scădea o eventuală temperatură mai mare, către valori normale, în 15-20 minute.
Plus că starea febrilă ar putea avea atâtea alte cauze, altele decât COVID-19.
Dar, oricare ar fi cauza febrei, ce l-ar împiedica pe un bolnav febril, altceva decât lipsa de chef, să ia un paracetamol și să iasă la shopping, dacă așa ar vrea mușchiul lui?!?
Nimic!
Copiem toate prostiile' internaționale, le aplicăm aiurea, nu judecăm, nu gândim, parcă am fi niște idioți…', a scris Adina Alberts pe pagina ei de facebook.

Citește și: