• 4 dovlecei
  • o conservă mare ton in suc propriu
  • 100 g mozzarella
  • 0 ceapă
  • 2 linguri vin alb
  • 2 fire tarhon
  • ulei
  • sare
  • piper

1.Se spală dovleceii și li se decupează un căpăcel, apoi se scoate miezul.

2. Tonul se scurge și se desface cu furculița, se amestecă ușor cu miezul de dovlecei tocat mărunt și brânza tăiată în cuburi mici.

3. Se adaugă ceapa tăiată peștișori, se potrivește gustul de sare și piper, după care se pun vinul și tarhonul tocat mărunt.

4. Se umplu dovleceii, se așază în tava de cuptor, se toarnă uleiul, se completează cu apă cât să-i cuprindă pe sfert și se dă la cuptor pentru 45 de minute.

Mai avem o rețetă de dovlecei umpuți care este foarte apreciată! O găsiți aici-http://goo.gl/7FBZPO

Sursa foto:Northfoto/Colorise

Mai multe rețete găsiți pe site-ul www.retetepractice.ro