Două măști pentru pielea decolteului

Două măști pentru pielea decolteului

Deși este una dintre cele mai sensibile zone de pe corp, adeseori omitem să o îngrijim așa cum ar trebui. Dar cum ar trebui, de fapt?

Atunci când aplicăm crema de față, este recomandat să extindem zona care ne interesează până la decolteu. Vara, este una dintre cele mai expuse porțiuni ale pielii și se știe că, fără o îngrijire adecvată, aceasta îmbătrânește înainte de vreme. În plus, nu uita să folosești zilnic o cremă cu factor de protecție, să apelezi la un demachiant special pentru curățarea gâtului și decolteului și, măcar o dată pe săptămână, să aplici o mască. Dacă îți plac cele pregătite în casă, iată două recomandări din partea Alinei Gabriela Bot, cosmeticiană în cadrul Salon Maison Esthétique. Sunt foarte ușor de pregătit și de aplicat, iar rezultatele sunt vizibile, atunci când aplicarea lor este constantă.

Mască antirid cu mere
Ai nevoie de:
– două mere fără cotor
– 1 felie de pepene galben fără semințe

Pune fructele într-un blender și mixează-le până obții o pastă omogenă. Aplică masca pe gât și decolteu, lăsând-o să acționeze până se usucă. Îndepărteaz-o cu apă călduță și hidratează pielea.

Mască antirid cu ceai verde

Ai nevoie de:
– 1 linguriță de ceai verde pudră
– 2 lingurițe de iaurt

Amestecă iaurtul cu ceaiul verde pudră, apoi aplică pasta pe gât și decolteu. Clătește după 15 minute cu apă călduță, hidratând apoi zonele respective.

Sursa foto:123rf.com