Una dintre componentele trupei Spice Girls face declarații fără perdea. A făcut sex cu o colegă de trupă și nu are niciun regret. ”Pur și simplu s-a întâmplat!”

doua componente ale trupei Spice Girls au facut sex

La peste 20 de ani de când trupa Spice Girls se înființa, încă mai apar informații picante despre membrele acesteia. Recent, una dintre cântărețe, Mel B, zisă și 'Scary Spice', a declarat că, în acei ani, a făcut sex cu una dintre colegele ei.

E vorba despre Geri Halliwell. Nu doar că cele două erau prietene foatre bune, dar, la un moment dat, au fost chiar amante, spune Mel B.

Într-un interviu recent, vedeta, despre care se știe că a mai avut relații cu femei în trecut, a declarat că ea și Geri au făcut dragoste, dar că asta s-a întâmplat o singură dată.

'S-a întâmplat o singură dată. Am vorbit despre asta și apoi nu s-a mai repetat', a povestit Mel B.

Ulterior, părând că regretă cele spuse – declarația fiind făcută în premieră – vedeta a mai afirmat: 'Am făcut-o (în sensul că 'am spus-o și pe asta!')! O să mă omoare, la fel și soțul ei… O să mă urască pentru asta, pentru că acum s-a cumințit și locuiește în casa ei de la țară împreună cu soțul ei. Dar e adevărat. S-a întâmplat și am râs despre asta și asta a fost'.

'Eram cele mai bune prietene. Pur și simplu s-a întâmplat', a mai afirmat cântăreața.

Fanii lui Geri nu au primit prea bine vestea, aceștia numind-o pe Mel B 'lipsită de clasă' pentru declarațiile făcute.

Vezi și O fostă componentă a trupei Spice Girls, cercetată de poliție. A agresat un bărbat

Citește și: