”Dorința”, de Mary Balogh – dragostea în vremuri tulburi

”Dorința” Mary Balogh

Mary Balogh îți oferă un nouă poveste de dragoste care se petrece în Anglia secolului al XIX-lea: 'Dorința'. Vei citi cu pasiune despre doi îndrăgostiți care au șanse mici de a fi împreună din cauza cutumelor sociale ale vremii.

'Dorința' sau despre o poveste de dragoste imposibilă

Sian Jones a urmat cele mai bune școli din Marea Britanie, dar bunele maniere și limba franceză nu pot să elimine stigmatul pe care îl poartă: acela că este fiica ilegitimă a unui nobil. Ar fi putut fi, poate, fericită alături de mama ei, într-o mică localitate galeză înconjurată de meșteșugari simpli. Presată de familie să se căsătorească cu Josiah Barnes, administratorul moșiei Cwmbran, ea se îndrăgostește de stăpânul acestuia Alexander Hyatt, marchiz de Craille. Acesta a sosit să ia în posesie mina de cărbune pe care a moștenit-o. Tânăra lui soție tocmai a murit lăsând în urmă o fetiță de șase ani.

Între iubire și datorie

Alexander se vede prins, la rândul său, între revolta muncitorilor și o dragoste neașteptată, dar de care nu se poate bucura pe deplin. Orice iubire pare că este în afara timpului, dar eroii noștri nu se pot rupe de vremurile pe care le trăiesc și care parcă nu îi lasă să trăiască. Acțiunea se petrece în prima jumătate a secolului al XIX-lea, când are loc prima mișcare politică revoluționară de masă din Anglia.

Vineri, 26 august, vei găsi la toate punctele de difuzare a presei cartea 'Dorința' de Mary Balogh, doar în colecția Cărți Romantice a revistei 'Libertatea pentru femei' (preț 9,99 lei revistă +carte).