În ediția specială a show-ului prezentat de Dan Negru, “Next Star” Family, de la ora 20.30, la Antena 1, tânărul artist Dorian Popa, care este și unul dintre membrii juriului va interpreta o piesă alături de mama lui.
Soprana Luminița Popa, mama lui Dorian predă, de 15 ani, canto clasic la Colegiul Național de Arte “Regina Maria” din Constanța și, vreme de alți 15 ani, a fost solistă a Teatrului Liric din Constanța.

„Momentul pe care l-am pregătit a însemnat foarte mult pentru mine, pentru că mereu m-am gândit cum va fi atunci când voi cânta cu mama mea. Pentru că am vrut să fie un moment special, am ales o piesă care se află la granița dintre muzica pop și cea clasică, “Vivo per lei”, pe care am învățat-o în timp ce mama o fredona prin casă, atunci când eram mic. Dacă am avut emoții? (râde) Mama a avut emoții mai mari decât ale mele! Asta și din cauza faptului că nu a mai cântat niciodată la microfon. Ne-am ținut de mână pe scenă, ne-am încurajat și a ieșit totul foarte bine”, spune Dorian Popa.

Credit foto: Antena 1

Dorian Popa și mama lui, soprana Luminița Popa

Și ceilalți jurați, Alina Eremia, Pepe și CRBL, vor urca pe scenă alături de membri ai familiei sau prieteni, pentru momente artistice în premieră.

 

Dan Negru le face concurență lui Brenciu și Bănică

Prezentatorul emisiunii va interpreta piesa “Copacul”, celebră în repertoriul lui Aurelian Andreescu, și îi va surprinde pe toți, în special pe cei patru jurați – Pepe, CRBL, Alina Eremia și Dorian Popa – cu vocea sa. “Brenciule, ești terminat!”, “Bănică, Sala Palatului e la băiatu’!”, sunt vorbele lui Negru, la încheierea momentului artistic.

Credit foto: Antena 1

Dan Negru

Credit foto: Antena 1