Are 73 de ani, e una dintre cele mai iubite cântărețe, dar nimeni nu știa că e plină de tatuaje

Dolly Parton e plina de tatuaje

Dolly Parton e o legendă vie. La 73 de ani, încă ține pasul cu vremurile și chiar mai mult decât ai bănui. Deși păstrează un stil clasic, fiind mereu aranjată la patru ace, nimeni nu știe ce ascunde pe sub haine.

Dacă despre operații estetice se știe, chiar vedeta vorbind deschis despre faptul că intervine de câte ori ceva arată cum nu ar trebui, foarte puțină lume știe că e plină de tatuaje. Deși nu e neapărat o fană a tatuajelor, artista a apelat la acestea pentru a ascunde cicatricele lăsate în urmă de operațiile estetice, deloc puține.

'Le-am făcut ca să acopăr cicatricile. Dacă am vreo cicatrice, indiferent din ce cauză, nu mai scap de roșeața aceea. Așa că m-am gândit: O să o decorez cu câteva flori sau niște fluturi mici', a declarat cântăreața de country.

'Nu sunt înnebunită după tatuaje, dar am câteva care sunt în locuri în care nu pot fi văzute', a mai spus Dolly Parton.

Înainte ca artista să facă această destăinuire, a fost dată de gol de actrița Roseanne Barr, într-o emisiune. 'Știi cine este complet acoperită de tatuaje? Nici nu ar trebui să spun asta. Dolly Parton e complet tatuată', a spus actrița, care a dezvăluit că Dolly Parton i le-a arătat.

Potrivit acesteia, nu e vorbba despre tatuaje simpliste, în negru sau bleumarin, ci unele complexe, în culori vii, pastel.

Vezi și Povestea impresionantă de viață a cântăreței și actriței Dolly Parton, născută în sărăcie lucie. Despre credință și ce o ține alături de soț, de peste 50 de ani|GALERIE FOTO

Citește și: