Doliu în televiziune! O îndrăgită vedetă TV s-a stins din viață la doar 39 de ani, într-un accident de mașină

Doliu în televiziune! O îndrăgită vedetă TV s-a stins din viață la doar 39 de ani, într-un accident de mașină

Jessi Combs, gazdă a emisiunii „Mythbusters de la Discovery,  a murit la doar 39 de ani,  încercând să doboare un record de viteză.    

Prezentatoarea TV, care era și pilot profesionist,  deținea titlul de 'cea mai rapidă femeie pe patru roți'. Ea și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier timpul unor filmări, în Deșertul Alvord. Potrivit presei internaționale, Jessi Combs și-a găsit sfârșitul chiar în timp ce încerca să-și doboare propriul record de viteză, stability în 2013, de 640 km/oră. În octombrie 2018, femeia a atins viteza de 777 km pe oră, dar s-a oprit la un moment dat, din cauza unor probleme mecanice.

'Era minunată, era inginer, șofer, dar și om de comunicare. Încerca să îi încurajeze pe alții prin propriul exemplu', a povestit unul dintre colegii femeii, potrivit CNN.

„Discovery şi familia MotorTrend au aflat cu adâncă tristeţe de tragica moarte a lui Jessi Combs. A fost prietenă şi colegă, o emblemă în industrie şi o incontestabilă forţă a naturii care a lăsat o amprentă de neşters în lumea maşinilor, a transmis reţeaua de televiziune într-un comunicat.

„Cel mai notabil vis al lui Jessi a fost să devină cea mai rapidă femeie de pe Pământ, un vis pe care îl urmărea încă din 2012. Una dintre rarele visătoare care a avut curajul să transforme acest vis în realitate a părăsit acest Pământ conducând mai repede decât oricare altă femeie din istorie, a transmis familia prezentatoarei de televiziune în comunicatul în care a anunţat decesul acesteia.

Coechipierul ei, Terry Madden, i-a adus, la rândul lui, un omagiu printr-un mesaj pe Instagram: „Din păcate, am pierdut-o ieri într-un accident groaznic, am fost primul acolo şi am încredere în mine că am făcut tot ce era posibilul uman pentru a o salva.

Combs s-a alăturat echipei „Mythbusters în 2009. Ea i-a luat locul lui Kari Byron, care a devenit mamă. Combs a mai coprezentat „The List', „Overhaulin', „Extreme 4×4' şi „All Girls Garage'.
Citește și: