Potrivit publika.md, cunoscutul model a fost găsit fără suflare de anchetatori în apartamentul în care locuia cu soțul său. Ea avea gâtul tăiat. În altă cameră, polițiștii au găsit copilul celor doi, care a venit pe lume în urmă cu 20 de zile. Bebelușul a fost dus de urgență la un spital din Chișinău. .

Soțul femei a fost găsit și el fără suflare în apropierea unui bloc. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, s-a aruncat de etaj, după ce a comis odioasa crimă, potrivit publika.md. Cei doi ar fi avut o ceartă în ziua tragediei. Bărbatul și-ar fi vizitat fosta soție, iar discuțiile au degenerat când s-a întors acasă,  şi s-ar fi certat, iar bărbatul i-ar fi aplicat o lovitură cu cuţitul în jurul gâtului.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Doliu în lumea cinematografiei. Un actor premiat cu Ursul de Argint la Festivalul de Film de la Berlin, găsit mort în casă! Și-a trăit ultimele zile într-o sărăcie greu de imaginat!

Cine a fost Anastasia Cecati

Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy, în Republica Moldova. Ea s-a lansat în lumea modei la vârsta de 16 ani. Ulterior, s-a mutat în București unde i-a fost oferit un rol în serialul „Las Fierbinți”. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter “Crash and Burn”.

Frumoasa moldoveancă s-a mutat apoi cu traiul în Dubai și era bună prietenă cu Ramona Gabor. Anastasia Cecati lucra la mai multe proiecte televizate și la noul său album. Recent, a lansat și o linie de rochii de seară. Tânăra era pasionată de yoga, călătorii și sport. Totodată, pe pagina Anastasiei de pe o reţea de socializare, internauţii au lăsat zeci de mesaje de condoleanţe

Femeia era căsătorită cu un medic stomatolog, scrie publika.md. Ea avea 31 de ani și în urmă cu doar trei săptămâni devenise mamă. Șocată de pierderea prietenei sale, Ramona Gabor a scris un mesaj de condoleanțe. “Tragedie teribilă! Atât de frumoasă, întotdeauna acolo să ajute şi să dea un sfat! Mi-a rupt inima vestea că tu nu mai eşti printre noi. O să fii întotdeauna în gândurile mele! Odihneşte-te în pace, îngerule!”, a sris Ramona Gabor.

 

Citește și: