Cristina Fulgușin Mateiaș a murit luni noapte, la spital. „Mama tușea de vreo lună. Ea stătea la Târgul Cărbunești, de câțiva ani, eu stau la Vâlcea. Acum o săptămâna a fost la mine și tușea rău. Am rugat-o insistent, am implorat-o să meargă la medic. Mi-a spus că se va duce imediat ce ajunge acasă. A amânat, n-a mers. Sâmbata s-a dus la spital pentru că îi era rău, medicul i-a facut niște injecții și i-a spus să rămână internată pentru că starea ei nu este deloc bună, se deteriorase. N-a vrut. S-a dus la serviciu. Duminica n-a putut să meargă la serviciu că i-a fost foarte rău și mătușa mea, care locuiește și ea acolo, la Cărbunești, a chemat salvarea acasă. Nici atunci mama n-ar fi vrut să meargă la spital”, a declarat Nicoleta, fiica artistei, pentru wowbiz.ro.

Citește și: Dieta incredibilă a Annei Lesko. Cum scapă artista de kilogramele în plus: „Chiar dă rezultate”

Medicii nu au putut să o mai salveze

„Astazi m-ai lăsat, te-am implorat să nu o faci, L-am implorat pe Dumnezeu să nu te ia, dar nu m-a ascultat! Te iubesc şi te voi iubi toata viaţa, mama mea! Vei rămâne veşnic în inima mea!„, a scris Nicoleta, fiica Cristinei Fulgușin Mateiaș, pe pagina ei de facebook.

Artista Silvana Rîciu a declarat și ea pentru Antena Stars că Mateiaș a fost îngrijită bine la spital, dar că medicii nu au putut să o salveze din cauza complicațiilor cauzate de o răceală sau gripă. Însă, aceasta susține că ea își amintea că avea și probleme la inimă.

„Nu ştiam că este atât de bolnavă să ajungă într-un astfel de punct. Da, am întrebat-o aseară pe fata ei dacă a murit de la o răceală. A refuzat să meargă la medic. A luat-o salvarea duminică şi din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru ea, au apărut complicaţii. Au vrut să o transfere la Târgu Jiu sau la Bucureşti, însă un bolnav dacă nu are o stare stabilă nu poate fi transportat nicăieri. A rămas la spital, unde a fost îngrijită bine. Poate a fost o complicaţie cauzată de răceală sau de gripă, ştiu că avea probleme la inimă, avea nişte dispozitive montate”, a spus Silvana Rîciu la „Antena Stars”.

Citește și: