Hugh Hefner a rămas în istorie ca bărbatul care a impulsionat revoluția sexuală din anii 1960. Potrivit CNN, el  a înființat Playboy în anul 1953 cu doar 600 de dolari  în bucătăria lui și în timp a transformat revista într-un imperiu de divertisment de milioane de dolari, care la vârfurile anilor 1970 a inclus emisiuni TV, un festival de jazz și un șir de cluburi și casino-uri Playboy, ale căror chelnerițe purtau urechi de iepurași. De-a lungul anilor, legenda lui “Hef” a fost antrenată de zvonurile că s-ar fi iubit cu peste o mie de femei frumoase și s-a căsătorit cu câteva dintre ele.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Detalii șocante! Kate Middleton și prințul William se pregătesc de moartea reginei. Ce li s-a cerut să facă

Era căsătorit din 2012 cu Crystal Harrys

„Tatăl meu a trăit o viaţă excepţională, plină de impact din rolul său de pionier cultural, fiind una dintre vocile din spatele unora dintre cele mai semnificative mişcări culturale şi sociale ale generaţiilor noastre, militând pentru libertatea de exprimare, drepturile civile şi libertatea sexuală. El a definit un stil de viaţă şi  reprezintă esenţa brandului Playboy, unul dintre cele mai recunoscute şi vechi din istorie“, a declarat fiul său, Cooper Hefner, ce ocupă funcţia de director creativ în cadrul Playboy. „Le va lipsa multora”, a mai adăugat acesta.

Pentru prima ediție a revistei, Hugh a cumpărat un set de fotografii nud cu Marilyn Monroe pentru 200 de dolari. Acestea au fost realizate inițial pentru un calendar, în 1949.

“Aș dori să fiu amintit ca cineva care a schimbat lumea într-un mod pozitiv, într-un sens social și sexual și aș fi foarte mulțumit de asta”, a declarat Hefner într-un interviu mai vechi pentru CNN. “Sunt un copil care a avut vise și le-a făcut realitate.”

În 2012, la vârsta de 86 de ani, s-a căsătorit pentru a treia oară cu frumaosa blondă Crystal Harrys, care era cu 60 de ani mai tânără. „Nu m-am gândit niciodată că PLayboy va fi o revistă despre sex. Mereu mă gândeam că este o revistă de lifestyle în care sexul este un ingredient important”, a mai spus declarat acesta.

Citește și: