Fostul soț al Ralucăi Moianu a murit la vârsta de 50 de ani. Suferea de o boală gravă

Fostul soț al Ralucăi Moianu a murit la vârsta de 50 de ani. Suferea de o boală gravă

Doliu în presa românească! Fostul soţ al Ralucăi Moianua murit la vârsta de 50 de ani.  Marius Ancuța era unul dintre cei mai apreciaţi comentatori sportivi și nimeni nu a știu că acesta avea mari probleme de sănătate.

 

Marius Ancuţa a murit joi seara, răpus de boală. Acesta era fostul soţ al îndrăgitei prezentatoare Raluca Moianu. Vestea a morţii sale a fost dată chiar de foştii colegi ai postului de televiziune unde a lucrat. Ancuța a suferit de o formă de cancer, iar în ultimele două luni slăbise enorm. Teribila boală i-a măcinat trupul. Cei care l-au văzut în ultimele luni de viață povestesc că nu cântărea mai mult de 50 de kilograme, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Pierce Brosnan și soția lui au sărbătorit 25 de ani de când sunt împreună. Cât de adorabil punctează actorul momentul!

Raluca Moianu și Marius Ancuța s-au împăcat în urmă cu doi ani

Foarte puțini oameni știau despre boala u care fusese diagnosticat fostul soț al Ralucăi Moianu. Cei doi au păstrat tăcerea, iar Raluca i-a fost alături și l-a susținut mereu.

Raluca Moianu și fostul soț s-au împăcat în urmă cu doi ani și… potrivit unor apropiați, vedeta și Marius Ancuța chiar ar fi început să locuiască împreună în vila din cartierul bucureștean Pipera, prezentatoarea dorindu-și să fie alături de cel care i-a fost soț în aceste clipe cumplite.  Ei au o împreună o fiică, pe nume Mara.

Citește și: