Doliu în lumea filmului! După Larry Hagman, încă un actor cunoscut  din celebrul serial „Dallas” a fost răpus de cancer

Doliu în lumea filmului! După Larry Hagman, încă un actor cunoscut  din celebrul serial „Dallas” a fost răpus de cancer

După moartea lui Larry Hagman, celebrul JR Ewing, un alt actor cunoscut din celebrul serial Dallas a fost răpus de cancer. Este vorba despre Morgan Woodward, cel care a jucat  rolul lui Marivin „Punk” Anderson în serialul adorat de milioane de români.

 

Actorul s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani, pe 22 februarie, în locuința sa din California, după o luptă lungă cu cancerul la prostată.

Morgan Woodward a jucat în peste 250 de filme și seriale, având în spate o carieră de 40 de ani. În „Dallas”, el a apărut în 55 de episoade, filmate între anii 1980 și 1987. De asemenea, este cunoscut  și pentru apariția lui din „Star Trek” și a fost recompensat cu trofeul Golden Boot în 1988.

 

Actorul a participat și la al doilea Război Mondial, pilotând primul avion la vârsta de doar 16 ani. Născut în Texas, Morgan s-a mutat la Hollywood, în 1955, sperând că va reuși să joace în musicals și făcut rapid remarcat. El a jucat chiar și în producții Walt Disney, precum „The Great Locomotive Chase” (1956) și „Westward Ho, the Wagons!”.

Vezi care sunt cele mai tari filme seriale!