Doliu la Hollywood. Un actor celebru, star Disney, s-a sinucis la doar 35 de ani

Doliu la Hollywood. Un actor celebru, star Disney, s-a sinucis la doar 35 de ani

Starul Disney, Michael Mantenuto, s-a sinucis luni la vârsta de 35 de ani în statul Washington, însă informația a fost dezvăluită abia acum. El era cunoscut pentru rolul lui Jack OCallahan din filmul „Miracle'.

Site-ul american TMZ a dezvăluit că actorul și fost jucător de hokey al Universității Maine l-a interpretat pe Jack O’Callahan, in serialul „Miracle”, lansat în 2003 și produs de Disney, s-a sinucis luni, la Washington, la vârsta de 35 de ani, împușcându-se mortal. El a fost găsit fără suflare și cu o rană în cap în mașina sa, parcată pe o stradă din King County din Seattle, Washington.

 


După succesul filmului „Miracle', el a mai jucat în două filme, iar apoi s-a alăturat Fortelor Speciale americane. Moartea actorului a fost anunțată chiar de colonelul Guillaume Beaurpere, comandantul unității miltiare din care Mantenuto făcea parte.

Mantenuto era căsătorit și avea doi copii și deocamndată nu știe nimeni de ce a recurs la un asemenea gest, având în vedere că era foarte atașat de familia lui.