Doliu la Hollywood. O mare actriță a murit la 62 de ani

Doliu la Hollywood. O mare actriță a murit la 62 de ani

Glenne Headly, care a jucat în filme și seriale celebre, precum  „Dick Tracy,” „Monk,” „ER”, „Dosarele X',  „The Night Of” sau „Paperhouse' s-a stins din viață joi noaptea, la vârsta de 62 de ani. Anunțul  a fost făcut de reprezentanții ei.

„Cu mare durere vă anunțăm moartea lui Gkenne Headly', au spus reprezentanții, fără să precizeze cauza morții.Însă, potrivit unor surse apropiate actriței, Glenne a fost internată în urmă cu o săptămâna, unde a primit tratament pentru cheaguri de sânge. Deși părea să se simtă mai bine, aceasta a murit joi noaptea.

A câștigat un premiu Emmy

Îndrăgita actriță s-a făcut remarcată în filmul „Dirty Rotten Scoundrels” și a interpretat rolul lui Tess Trueheart în „Dick Tracy.” De asemenea, a jucat alături de Richard Dreyfuss în „Mr. Holland’s Opus” și cu Robin William în „Seize the day'.  Glenne a fost nominalizată de două ori la premiile Emmy, reușind să plece acasă doar cu un trofeu, pentru miniseria „Lonesome Dove” din 1989. Ea a putut fi urmărită și în „CSI: Crime Scene Investigation', „Lege și ordine' și „Dosarele X'.

Cel mai recent film în care a jucat a fost „The Circle', unde a jucat rolul soției lui Bill Paxton, care a murit, de asemenea, în urma unui atac de cord, în februarie.