”Doamna cu umbrelă neagră” de Mary Balogh, un roman de dragoste plin de umor

”Doamna cu umbrelă neagră” de Mary Balogh

”Doamna cu umbrelă neagră” de Mary Balogh este cartea perfectă pentru o după-amiază relaxantă. Ritmul alert, inteligența și umorul poveștii te vor cuceri imediat. Daisy este personajul care te va capta cu siguranță. Drăguță și aiurită, dar cu o inimă de aur, nu se poate să nu o iubești.

”Doamna cu umbrelă neagră” în rol de pețitoare

La 25 de ani, Lady Daisy Morrison, este considerată o fată bătrână, prea în vârstă să se mai căsătorească. Dar își dorește ca măcar sora ei mai mică, Rose, să cunoască fericirea căsniciei. E adevărat că mezina are totul în favoarea ei: o frumusețe răvășitoare, inocență și o zestre consistentă. Nu în ultimul rând, o are pe inteligenta ei soră în echipa celor care vor să o propulseze pe ”piața” căsătoriilor din Londra pentru a câștiga ”premiul cel mare”. Atunci când Daisy îl întâlnește pe vicontele Kincade, știe că a găsit partida perfectă pentru Rose… Și ar reuși în încercarea ei, dacă ar putea să-l determine pe tânăr să-și fixeze atenția asupra surorii mai tinere și nu asupra ei. Și dacă ar putea să nu se îndrăgostească și ea, la rândul ei, de frumosul nobil…

Dăruiește-ți un cadou la început de primăvară! Citește o poveste de dragoste cu parfum istoric, cum doar Mary Balogh știe să scrie: ”Doamna cu umbrelă neagră”. Cartea va apărea vineri, 3 martie, și va putea fi cumpărată de la toate punctele de difuzare a presei în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei la prețul de doar 9,99 lei (carte și revistă).

Citește și: ”Iubește din toată inima!” te îndeamnă Mary Balogh