Divorțul dintre Jennifer Aniston și Justin Theroux nu mai e deloc amiabil. Actorul pur și simplu o umilește

divortul dintre Jennifer Aniston si Justin Theroux

În comunicatul pe care l-au făcut public Jennifer Aniston și Justin Theroux, în februarie, când își anunțau divorțul, cei doi menționau că că vor continua să fie prieteni buni. Lucrurile s-au schimbat de atunci, iar divorțul lor numai amiabil nu mai e. Iar de vină pare să fie Justin Theroux.

Declarația a fost făcută de o sursă din anturajul lor, care a explicat și cauza: actrița din ”Friends” se simte umilită de actor.

”Jen l-a confruntat pe Justin, pentru că îl tot vede cu modele și actrițe tinere. I-a spus <<Nu mă mai umili!>>.

Iese cu multe femei tinere și foarte tinere

În ultimele săptămâni, Justin, de 46 de ani, a tot fost văzut cu o mulțime de femei, inclusiv cu Selena Gomez, de 25 de ani, cu modelul Erika Cardenas, de 25 de ani, cu fotograful Petra Collins, de 25 de ani, cu actrițele Emma Stone, de 29 de ani, și Aubrey Plaza, de 33 de ani, toate mult mai tinere decât Jennifer Aniston.

Jennifer, în vârstă de 49 de ani, ”se simte trădată”, a mai spus sursa. ”Consideră că asta este insulta supremă”. Și nu e vorba doar despre vârsta femeilor cu care iese Justin, ci și de cât de repede a trecut actorul la ”acțiune” după ce relația lor de 7 ani s-a terminat.

”Jen e de părere că amândoi ar fi trebuit să stea pe margine timp de câteva luni și să țină cumva o perioadă de doliu. În loc de asta, Justin se comportă ca și cum ar fi ieșit din închisoare. Jen se simte trădată”, a mai povestit sursa.

Foto: Hepta

Vezi și Brad Pitt și Jennifer Aniston se pregătesc să devină părinți. Drama prin care au trecut când erau căsătoriți

Citește și: