Divorț șoc în showbiz! Își spun „Adio” după 20 de ani de mariaj. Au împreună patru copii superbi

Divorț șoc în showbiz! Își spun „Adio” după 20 de ani de mariaj. Au împreună patru copii superbi

David si Victoria Beckham formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri celebre, însă presa din Marea Britanie anunță că cei doi își spun „Adio' după 20 de ani de căsnicie.

Ei au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și au împreună patru copii superbi, trei băieți și o fetiță. Însă, Daily Mirror susţine că mariajul lor a ajuns la final, întrucât ei nu se mai înţeleg deloc. În  ultima vreme Victoria şi Beckham au părut tot mai distanţi. La un eveniment recent, ce a avut loc în weekend la Londra, Victoria şi-a făcut apariţia singură și foarte veselă, iar Beckham a venit și el, tot singur, și foarte supărat.

Citește și:  Cleopatra Stratan a lansat o melodie. E continuarea lui 'Ghiță' și deja se anunță un hit. Vezi și cum arată acum fiica lui Pavel Stratan (Video)

Au împreună o avere de 450.000.000$

În plus, se pare că motivul pentru care mariajul lor a ajuns la final, a fost faptul că David nu a fost în ultima vreme prea fidel și a înșelat-o pe Victoria cu femei mai tinere. Cu toate acestea, reprezentanții celor doi au negat zvonurile.

Nu este pentru prima dată când presa din Marea Britanie scrie că soții Beckham nu se mai înțeleg deloc. Potrivit tabloidelor, cei doi stau împreună doar de dragul afacerilor pe care le au și acesta e motivul pentru care nu vor să-și facă publică despărțirea. Cei doi au împreună o avere estimată la 450 de milioane de dolari.

Citește și: