Divorț șoc în showbiz! Ian Ziering, starul din „Beverly Hills, 90210”, s-a despărțit de soție după o căsnicie de 9 ani

Divorț șoc în showbiz! Ian Ziering, starul din „Beverly Hills, 90210”, s-a despărțit de soție după o căsnicie de 9 ani

Ian Ziering, celebrul actor din serialul „Beverly Hills, 90210', s-a despărțit de soție lui, după un mariaj de  9 ani. Deși au împreună doi copii, cei doi au decis să-și spună ADIO.

Vestea acestui divorț șoc a venit de curând și i-a luat pe nepregătite pe fanii serialului „Beverly Hills, 90210'. Ian Ziering, de 55 de ani, a pus punct căsniciei sale cu Erin Ludwig, după o relație de 9 ani. Mai mult, aceasta i-a fost cea de-a doua soție a actorului, potrivit Agerpres. Actorul a fost însurat și cu manechinul Nikki Schieler, în perioada 1997 şi 2002.

Cea de-a doua soție a acestuia i-a dăruit și două fetițe, pe Mia Loren, care s-a născut pe 25 aprilie 2011, dar şi pe Penna Mae, care a venit pe lume, tot pe data de 25 aprilie, dar în anul 2013. Ian Ziering, care a devenit celebru tocmai serialului amintit, a anunțat că va divorța de Erin Ludwig, chiar pe contul său de Instagram.

„Cu inima grea, vă anunț că eu și Erin ne-am despărțit. Cu programele noastre de lucru haotice nu am putea fi mai ocupați, iar în anii din urmă acest lucru ne-a îndepărtat unul de celălalt', a fost prima reacție a lui Ian Ziering, pe rețelele sociale.

În serialul „Beverly Hills, 90210', actorul îl interpretează pe carismaticul Steve, cel care i-a cucerit instant pe fanii producției TV de mare succes în SUA. După finalizarea seriei „Beverly Hills 90210', acesta a devenit și mai cunoscut, pentru că a apărut în franciza „Sharknado'.

Citește și: