Marilyn Monroe

Divele de la Hollywood și secretele lor de frumusețe

Simbol al generației de aur de la Hollywood, Marilyn Monroe este celebră mai degrabă datorită frumuseții ei decât calităților sale artistice. În întreaga ei carieră a primit doar un Glob de Aur pentru rolul din „Unora le place jazz-ul”. Un adevărat sex-simbol, Marilyn avea un truc pentru ca buzele ei să pară mai pline. Ea aplica nu mai puțin de cinci nuanțe de ruj și gloss diferite. Cele de roșu închis în colțurile buzelor, iar cele deschise în mijloc.

Citește și – Dieta lui Marilyn Monroe. Ce înghițea actrița în fiecare dimineață pe stomacul gol pentru a-și menține o siluetă de invidiat

Sophia Loren

Divele de la Hollywood și secretele lor de frumusețe

Se pare că Sophia Loren descoperise proprietățile miraculoase ale uleiului de măsline încă din anii ’60. Ea se asigură că din dieta ei nu lipsesc două linguri cu ulei de măsline zilnic. De asemenea, în rutina de frumusețe actrița îl folosește atât pentru tratamentele tenului, cât și pentru corp. Adaugă în cadă câteva picături de ulei de măsline pentru a-și hrăni pielea. Secrete care o fac și astăzi, la 84 de ani (pe care-i împlinește pe 20 septembrie), să arate extraordinar.

Citește și – La 83 de ani, Sophia Loren arată fabulos. Are aceeași grație, eleganță și frumusețe ca la 30 de ani

Audrey Hepburn

Divele de la Hollywood și secretele lor de frumusețe

Este cineva care nu a văzut „Mic dejun la Tiffany” sau „Vacanță la Roma”? Probabil că foarte puțini. Sunt filme care i-au adus celebritatea lui Audrey Hepburn, actrița recunoscută pentru naturalețea ei. Este prima actriță care a promovat look-ul baby doll. Ochii puși în evidență cu o linie subțire de tuș negru și mascara pe genele superioare. Se spune că pentru a-ți evidenția genele, folosea un ac să le separe după fiecare strat de mascara.

Elizabeth Taylor

Divele de la Hollywood și secretele lor de frumusețe

Unul dintre machiajele faimoase din lumea filmului este cel al lui Liz Taylor din filmul „Cleopatra”. Ochii evidențiați cu eye liner și culorile puternice de fard pe pleoape au făcut înconjurul lumii, iar acest stil de machiaj continuă să fie și astăzi în tendințe. Dar, pe lângă acest lucru, Elizabeth Taylor mărturisea într-un interviu că trucul cel mai bun este somnul de frumusețe. Să dormi noaptea suficient este cel mai bun secret de beauty pe care-l poți folosi și tu.

Marlene Dietrich

Divele de la Hollywood și secretele lor de frumusețe

S-a născut la Berlin, dar celebritatea i-a adus-o Hollywood-ul, unde a plecat în anii ‘30.  A primit și o nominalizare la Oscar pentru rolul din „Maroc”, primul film în care a jucat în America. Este recunoscută pentru sprâncenele ei perfect arcuite, dar se pare că pentru a obține această formă a folosit un truc destul de neobișnuit. Și-a ras complet sprâncenele și apoi le-a desenat. Tu ce zici? Noi nu îți recomandăm să încerci!

Foto: Hepta, Northfoto