Dieta minune pe care o urmează Andra! Care este secretul siluetei după două naşteri!

Dieta minune pe care o urmează Andra! Care este secretul siluetei după două naşteri!

Andra arată senzațional după două sarcini și are o siluetă de invidiat. Artista a recunoscut că a apelat la o dietă simplă care a ajutat-o să scape de kilogramele acumulate în timpul celor două sarcini și a reușit să topească 15 kilograme în patru luni.

Dieta care nu este deloc costisitoare și a dat rezultate spectaculoase. În cele patru luni de regim, Andra a încercat să renunțe carbohidrați și a consumat mai mult proteine slabe, potrivit Antena Stars. Ea a avut grijă ca micul dejun să fie masa cea mai importantă a zilei, unde nu i-au lipsit proteinele, vitaminele și fibrele. Astfel, Andra mânca dimineața cereale fără zahăr, roșii, ouă și puțină brânză.

Citește și: Mihaela Rădulescu, fotografiată de iubitul ei, Felix – În ce ipostază sexy a surprins-o

După ora 18.00, consuma doar lichide

Însă, la prânz artista avea voie să mănânce supe, pulpe de pui gătite la cuptor sau salate. După ora 18.00, Andra nu a mai consumat nimic, în afară de lichide.

Așadar, un exemplu al dietei urmată de Andra arăta astfel: la micul dejun cereale integrale fără zahăr cu lapte degresat, un ou, o bucată mică de brânză şi o roşie. Prânzul era compus dintr-o supă uşoară, un piept sau o pulpă dezosată preparată la grătar sau la cuptor şi o salată verde. După ora 18, dieta presupunea doar consumul de apă.

Artista a precizat însă că și sportul este important în dietă. Aceasta susține că nu trebuie neapărat să mergi la sală, dar este important să faci mișcare în fiecare zi, fiind recomandat mersul pe jos.

 

Citește și: