Dieta lui Amal Clooney. La nici două luni de la aducerea pe lume a gemenilor, soția lui George Clooney și-a recăpătat silueta perfectă!

Dieta lui Amal Clooney

Incredibil, dar adevărat! După nici două luni de la nașterea gemenilor Ella și Alexander, soția lui George Clooney, Amal, și-a recăpătat silueta perfectă! Uite care a fost dieta lui Amal Clooney!

Pentru a reveni la forma perfectă dinaintea sarcinii, Amal Clooney a ținut o dietă strictă, însoțită de exerciții fizice.

Potrivit apropiaților săi, Amal a urmat un regim mediteraneean care a funcționat perfect, care are la bază consumul de pește – de două ori pe zi – somon, macrou și pește spadă.

Dieta lui Amal Clooney

La micul-dejun, celebra avocată consumă o supă de alge și uneori un ou fiert, iar la prânz și cină – pește și năut, preferabil hummus pe pâine integrală prăjită.

De asemenea, de la nicio masă nu lipsesc legumele proaspete. Iar dacă se ferește de ceva, acelea sunt alimentele care conțin conservanți.

În plus, pe lângă regimul strict, Amal urmează un program de exerciții fizice, din care nu lipsesc plimbările de câte o oră pe zi, ridicarea greutăților – câte 20 de minute zilnic și exercițiile de Pillates.

Citește și: Dieta Pioppi: regimul de 21 de zile care îți permite să mănânci pe săturate