Dieta care nu te înfometează. Mânânci pe săturate și slăbești!

Dieta care nu te înfometează. Ce prepari la desert

Dieta care nu te înfometează nu e greu de ținut. Nu îți plac curele de slăbire stricte pentru că ți-e tot timpul foame în timp ce le ții? Îți propunem o dietă care să te facă să te simți sătulă, dar să și slăbești. Urmează dieta care nu te înfometează!

Cum funcționează dieta care nu te înfometează? Simplu: dimineața și seara bei câte un pahar mare cu lapte. La prânz, mănânci unul dintre felurile de mâncare propuse de noi. Poți consuma la gustarea de la ora 10 unul din cele două deserturi delicioase propuse de noi (unul pe zi). La ora 16 mănâncă doi biscuiți digestivi. Cina o iei cel târziu la ora 18. Cura se ține timp de patru zile, cu posibilitatea de a o repeta peste o săptămână.

Citește și: Uite ce poate face ambiția din om! Cântărea 136 de kilograme și uite cum arată acum! Vezi și cum a slăbit | GALERIE FOTO

Dieta care nu te înfometează. Supă de fasole cu brânză

Ingrediente (4 porții):

  • 2 morcovi
  • o tulpină de țelină
  • 1 dovlecel
  • 2 linguri de ulei
  • un litru supă de legume
  • 250 gr fasole albă
  • 175 gr cremă de brânză slabă cu verdeață
  • 4 linguri de crutoane

Preparare:

Se fierbe fasolea, după ce a fost lăsată la înmuiat peste noapte. Se curăță legumele și se taie felii. Morcovii și țelina se călesc în ulei. După aceea, se adaugă supa de legume și se lasă la fiert circa 10 minute. Se adaugă dovleceii și fasolea și se mai lasă încă 5 minute. 100 g de brânză se amestecă în supă. Se servește cu restul de brânză și cu crutoane.

Dieta care nu te înfometează. Ruladă cu sos de capere

Ingrediente (4 porții):

  • 4 fileuri din piept de pui (circa 150 g bucata)
  • 4 felii de șuncă
  • Sare, piper
  • 1 linguriță măghiran
  • 1 lingură pătrunjel tocat
  • 150 g ton la conservă în suc propriu (fără ulei)
  • 3 linguri capere
  • 6 linguri maioneză dietetică
  • 100 gr iaurt
  • puțin sucul de lămâie

Preparare:

Se spală carnea, se usucă și se bate pentru a se subția. Se sărează și se piperează după gust. Se pun deasupra măghiranul, pătrunjelul și câte o felie de șuncă. Se rulează și se prind cu câte o scobitoare. Se prăjesc în ulei încins până când devin maronii – aurii. Se face focul mai mic și se prăjesc, timp de 15 minute întorcând pe toate părțile. Între timp, scurgi bine tonul și îl pasezi împreună cu maioneza și cu iaurtul. Se adaugă în sos caperele, puțină sare, piper și suc de lămâie, după gust. Ruladele se pun în farfurii și se toarnă sos peste ele. Ai putea să le serveși cu salată de roșii cu ceapă verde și sos vinaigrette din oțet, ulei de măsline, sare, piper și muștar.

Citește și: Dieta Oshawa, una dintre cele mai sănătoase diete. Uite cum se ține corect!

Dieta care nu te înfometează. Salată cu pui

Ingrediente (4 porții):

  • 300 gr șuncă de pui
  • 2 miezuri de salată verde
  • 1 morcov
  • 4 roșii medii
  • 50 gr bacon
  • 200 gr iaurt slab
  • 4 linguri maioneză dietetică
  • 4 linguri crutoane
  • 40 g parmezan ras

Preparare:

Se taie salata fideluță. Se rad morcovii. Se taie roșiile felii, șunca și baconul – în pătrățele. Se pun la un loc toate ingredientele. Se amestecă maioneza cu iaurtul și se adaugă la salată. Se servește cu crutoane și cu parmezan deasupra.

Dieta care nu te înfometează. Friptură cu broccoli

Ingrediente (4 porții):

  • 600 gr broccoli
  • 4 mușchiuleț de vită (circa 150 gr bucata)
  • 2 cepe
  • rozmarin
  • 1 lingură unt
  • 2 linguri ulei
  • Sare

Preparare: Se fierb broccoli în apă cu sare circa 5 minute. Se taie ceapa peștișori. Se freacă mușchiulețul cu rozmarin. Se topește untul într-o cratiță. Se toarnă peste broccoli și se ține acoperit să rămână cald. Uleiul se încălzește într-o tigaie acoperită, apoi se prăjesc fripturile pe fiecare parte împreună cu ceapa, care se adaugă spre sfârșit. Se pun toate pe farfurie. Se pot servi cu cartofi copți la cuptor (un cartof de porție).

Dieta care nu te înfometează. Ce prepari la desert

Slăbești fără să te înfometezi, dacă îți permiți să mănânci și un desert.

Cremă de iaurt cu zmeură (4 porții)

  • 100 gr zmeură (poate fi înlocuită și cu alte fructe de pădure sau cu căpșune)
  • 500 gr iaurt degresat
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 3 linguri miere
  • 1 pachet de zahăr vanilat
  • 200 gr smântână slabă

Preparare: Se pasează zmeura. Se amestecă cu telul piureul de fructe cu iaurtul, sucul de lămâie și cu zahărul. Se bate bine smântâna cu zahărul vanilat. Cele două compoziții se pun, în straturi, în pahare înalte. Se marmorează cu o furculiță. Se poate orna cu fructe proaspete. Dacă o lași la congelator, va avea consistența unei înghețate.

Cremă de vanilie cu piersici (4 porții)

Ingrediente:

  • 4 piersici coapte
  • o portocală mică
  • o lămâie
  • 500 gr budincă de vanilie (preparată din praf de budincă cu lapte degresat)

Preparare: Se taie piersicile în felii. Se îndepărtează sâmburele și coaja. Se storc lămâia și portocala. Se pasează piersica împreună cu zahărul și sucul de fructe. Se pun alternativ piureul de fructe și budinca de vanilie în pahare. Se poate orna cu felii de piersică și cu frunze de mentă.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com