Dauer a explicat că în fiecare dimineață bea un pahar de apă fiartă cu o lămâie stoarsă pentru că este o mare grumandă și nu se poate abține de la mâncare. „ De când cu apa cu lămâie, de trei ani de zile.  am început să mănânc mai puțin. În fiecare dimineață beau un pahar cu apă cu lămâie stoarsă  pe stomacul gol și apoi stau o oră până să mănânci. Și din cauza asta am început să mănânc din ce în ce mai puțin, pentur că lămâia strânge stomacul. E un fel de tăiere de stomac”, recunoaște Mirabela Dauer.

„Plăcerea mea este mâncarea. Sunt gurmandă rău. Nu sunt un exemplu și îmi cer scuze. Mănânc tot ce este nesănătos. În fiecare dimineață mănânc mezeluri. Nu există dimineață fără mezeluri.  Îmi place, în special, parizerul, pot să mănânc şi un kilogram, dar acum mănânc mai puțin. Îmi place mâncarea japoneză şi chinezească. Dacă eram cu 10 bărbaţi la masă, eu mâncam cât ei toți, tot mâncam! Cât era masa de lungă. Şi îngheţată. (…) Acum mănânc  orice, dar puțin”, a declarat ea.

Citește și: Jojo, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru soțul ei, Paul Ipate! Ce eveniment important a avut loc în viața lor

Își face analizele de două ori pe an.

Solista susține că e ciudată problema cu rinichii, pentru că merge regulat la medic. „Trebuie să ai grrijă de tine și să fii un om sănătos, iar eu sunt conștientă de lucrul acesta. Eu îmi fac analizele de două ori pe an. Sunt foarte ascultătoare și tot ce îmi spun medicii să fac, îmi fac și urmez tratamentul. Trebuie să te îngrijești. Eu știu că la vârsta mea, zic nu mi se poate întâmpla mie. Dar se poate.  Ni se poate întâmpla tuturor. Nu mai contează vârsta, că ai 18 ani sau 80 de ani”, spune Mirabela. „Stresul e mult prea mare. Lupta asta cu existența, cu viața…Noi ne ducem între şase scânduri şi nu luăm nimic cu noi. Ce-ţi trebuie mai mult decât o casă, o maşină şi ceva să ai un trai decent. Viaţa e foarte scurtă. Spunem lasă, că avem timp, dar nu ai timp. Viața e foarte scurtă.  Şi eu o iubesc atât de tare, eu ador viața, ador viața, să fiu vie, dacă ești bolnavă împovărezi prietenii, mă rog, eu nu le spun, nu-mi place să supăr pe nimeni, ci doar încerc să rezolv”, a mai dezvăluit artista.

„Eu îmi fac analizele, pentru că sunt obligată să le fac, dar nu-mi place acul, nu-mi place injecția, mi-e frică. Dacă aș fi curoajoasă și nu mi-ar fi frică, mi-aș face toate operațiile din lume. Dar mi-e frică de anestezie și de injecție”, a adăugat ea.

Citește și: