Diana Munteanu și Liviu Vârciu prezintă „Bravo, România!”

Diana Munteanu și Liviu Vârciu prezintă „Bravo, România!”

Din această primăvară, Diana Munteanu și Liviu Vârciu fac echipă la Antena 1. Cei doi sunt prezentatorii show-ului „Bravo, România!', care va debuta în curând.

 

Cu umor și voie bună, cei doi au misiunea de a aduce în fața juriului format din Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan Simion și Dani Oțil cele mai spectaculoase numere ale celor intrați în concurs. Săptămână de săptămână ei vor lua pulsul echipelor care se întrec în emisiune, îi vor vedea la repetiții și vor sta de vorbă cu susținătorii acestora.

„Este un proiect minunat', spune Diana Munteanu, „și sunt fericită și onorată să fac parte din el. „Bravo, România!' este o emisiune cu și despre români, despre cât de buni, frumoși și talentați suntem ca popor.' „Și săritori', completează Liviu Vârciu. „Îmi place că noi, românii, deși nu suntem un popor avut, știm să ajutăm', continuă el.

Filmările sunt în toi, iar Diana și Liviu spun că cel mai uimiți sunt de talentul unor oameni care nu au nicio legătură cu lumea spectacolului și nu au mai urcat până acum pe scenă.
„Este absolut fabulos cum oamenii din cu totul alte domenii decât cel artistic reușesc să performeze, într-un timp foarte scurt, și să ofere un spectacol de neuitat. Fie ei corporatiști, șoferi de taxi, bucătari, vânzători, toți sunt trup și suflet pentru cauze nobile pentru care concurează. Cu Liviu mă înțeleg bine, noi am lucrat foarte bine împreună și la proiectul „Ham Talent', iar acum facem echipă bună și aici. În plus, atmosfera de la filmări este excelentă, Liviu, Răzvan și Dani sunt puși mereu pe glume, iar energia este una pozitivă', povestește Diana.

Despre ea, Liviu Vârciu ține să precizeze, cu umorul caracteristic: „Îmi place că am ajutorul Dianei, o am în coasta mea, iar gândul că e acolo mă ajută. Ce mai, e prezentatoarea mea preferată! Apoi, mă bucur că au răspuns cu „da' în acest proiect Dani și Răzvan, am aflat o grămadă de lucruri noi despre ei; de exemplu, nu știam că pentru fiecare kilometru parcurs cu motorul lui, Dani oferă o sumă de bani pentru susținerea anumitor cazuri speciale. Apoi, fără Mihai Petre nu există juriu, el e juratul prin excelență. Iar pe Mirabela o iubesc. Ea e mereu plină de energie și e un exemplu de forță, optimism și rezistență pentru noi toți. E o lecție în sine femeia asta! E suficient să o privești și uiți de toată oboseala. Și nu am cum să o omit pe Mona Segall, producătoarea show-ului, din mâinile căreia ies cele mai spectaculoase producții. Așa că „Bravo, România!' are toate ingredientele unui show de succes', încheie Liviu Vârciu.

Primăvara aceasta talentele românilor obișnuiți vor fi etalate din plin în noul show de la Antena 1, „Bravo, România!'. Casierițe, IT-iști, șoferi sau corporatiști vor arăta că românul e născut artist. Acești se vor pregăti intens cu specialiști în domeniu și vor pune în scenă musicaluri spectaculoase, care îi vor scoate din sfera lor de activitate zilnică. Iar fiecare ediție va avea un număr câștigător, care va intra în întrecerea din Marea Finală.

Credit foto: Antena 1