Fanii sunt îngrijorați de cum a ajuns să arate Diana Munteanu: ”Te transformi in bărbat… Păcat, erai o femeie frumoasă înainte să îți bați joc de corpul tau”

Diana Munteanu in costum de baie

În ciuda criticilor primite din toate părțile, Diana Munteanu continuă să slăbească. Face și foarte multe sport, așa că a ajuns să nu mai aibă nici pic de țesut adipos. Iar asta i-a afectat inclusiv formele, devenite aproape imperceptibile în prezent.

Aflată în vacanță peste hotare, vedeta a postat două poze în costum de baie, ceea ce a dat tonul unor adevărate dezbateri pe contul ei de Instagram. Dacă unii o laudă pentru felul în care arată, cei mai mulți recunosc că a exagerat cu slăbitul.

De la remarci civilizate, chiar dacă intruzive, de genul 'Cam mult prea slabuta…. sincer' s-a ajuns la unele care oglindesc clar grija fanilor pentru ea: 'Mă fata, mă, mai pune și tu ceva carne pe tine. E păcat de tine' sau 'Diana, ești uscată, maică'.

'Frumoasă rău, dar ai slăbit rău de tot', îi scrie vedetei altcineva, în timp ce altcineva îi spune 'de la obraz': 'Da mănâncă și tu ceva!'.

'Nici nu mai semeni cu tine, păcat', observă altcineva.

Unii comentatori sunt chiar mai duri de at/t, spunându-i vedetei, fără menajamente: 'Anorexica, nu mai ai nimic frumos… cred ca sunt cel mai sincer din lista asta' sau 'Slabă, fara forme feminine. Te transformi in bărbat… Păcat, erai o femeie frumoasă înainte să îți bați joc de corpul tau'.

Vezi și Diana Munteanu e obsedată de slăbit. A ajuns numai piele și os!

Citește și:

La numai 21 de ani, fiul Victoriei și al lui David Beckham s-a logodit. Cum au reacționat părinții lui: 'Nu puteam fi mai…'

Ce tragedie… Fiul lui Lisa Marie și nepotul lui Elvis Presley s-a sinucis. Avea numai 27 de ani