Eroarea medicală a distrus-o! La numai 28 de ani, această femeie a trecut prin iad. Medicii au diagnosticat-o greșit cu o formă de cancer mamar agresiv. Și-a pierdut ambii sâni, e distrusă de chimioterapie

diagnosticata gresit cu cancer

La numai 28 de ani, britanica Sarah Boyle a trăit cât nu trăiesc alți oameni într-o viață. În 2016, a fost diagnosticată cu o formă de cancer mamar foarte agresiv. Drept urmare, a suferit o dublă mastectomie și apoi i s-au pus implanturi mamare. Și-a pierdut tot părul, iar viața ei îi scăpa printre degete. În 2017 avea să afle că totul fusese o eroare.

Mamă a doi copii, Sarah a fost distrusă când a primit diagnosticul, la sfârșitul lui 2016. Au urmat ședințe chinuitoare de chimioterapie, care aproape că au îmbolnăvit-o.

 

A fost traumatizată de faptul că și-a pierdut sânii, fiind înlocuiți cu implanturi. Dar voia să trăiască, pentru soț și cei doi copii mici.

Câteva luni mai târziu, avea să afle cu stupoare că diagnosticul fusese greșit. Nu fusese niciodată bolnavă. Acum, însă, din cauza implanturilor care i-au fost introduse în organism, chiar riscă să se îmbolnăvească de cancer. Iar ședințele de chimioterapie i-au dat peste cap imunitatea, aproape îmbolnăvind-o.

'Ultimii ani au fost incredibil de dificili pentru mine și familia mea', spune cu lacrimi în ochi femeia.

'Să mi se spună că am cancer a fost îngrozitor. Dar apoi, să trec prin tot acest tratament și prin operație și să mi se spună că nu era nevoie de toate astea a fost traumatizat', povestește tânăra mamă.

'De parcă nu era suficient de rău, acum îmi fac griji să nu fac cancer în viitor din cauza tipului de implanturi pe care le am. Îmi fac griji și din cauza complicațiilor care pot apărea din cauză că am făcut chimioterapie', mai spune ea.

Tânăra și-a angajat un avocat și vrea să se asigure că persoanele vinovate vor fi trase la răspundere, pentru ca nimeni altcineva să nu mai treacă prin calvarul trăit de ea.

Din cauza ședințelor de chimioterapie, i s-a spus că putea rămâne infertilă. Din fericire, asta nu s-a întâmplat, în urmă cu șapte luni ea născând al doilea copil. Un copil pe care nu a putut și nu va putea să-l hrănească la sân niciodată.

Vezi și Tina Turner a fost diagnosticată cu cancer și nimeni nu a știut. Uite cine i-a donat un rinichi

Citește și: