Combinând efectele benefice ale unor plante și semințe cu rezultatele acestor studii, o companie românească din Cluj-Napoca a scos pe piață în urmă cu mai bine de un an un produs 100% natural, fără E-uri, conservanți sau adaosuri toxice, care are capacitatea de a normaliza într-un timp foarte scurt glicemia persoanelor diabetice (ajutând și persoanele pre-diabetice), având un efect pozitiv în stimularea refacerii celulelor beta afectate, responsabile cu secreția de insulină. Produsul, numit “Diafitosan”, are la baza afinul negru, cătina albă și merișorul, care combinate cu proprietățile semințelor de chimen-negru, asigură rezultate excepționale în normalizarea valorilor glicemice, reglând în timp și tensiunea arterială, sporind imunitatea organismului, îmbunătățind vederea și reglând tranzitul intestinal. La doar câteva luni de la lansarea pe piață, “Diafitosan” a fost premiat cu medalia de aur la Congresul Internațional de Medicină Alternativă și Complementară din iunie 2017, fiind desemnat “Cel mai bun supliment pentru diabet”. Indiferent de tipul de diabet, “Diafitosan” aduce glicemia la valori normale în doar câteva săptămâni, fiind necesară ulterior ajustarea medicației alopate de către medicul diabetolog. Eficiența produsului este net superioară oricărui supliment alimentar existent în momentul actual pe piață pentru diabet, având și avantajul de a fi 100% natural, producătorul deținând certificate eco doveditoare în acest sens.

Există deja sute de cazuri la nivel național de persoane diabetice care urmând tratamentul cu “Diafitosan”, respectând regimul alimentar primit odată cu produsul și făcând zilnic mișcare au reușit nu doar să-și reducă doza de insulină sau antidiabetice orale cu acordul medicului diabetolog, ci chiar să scape definitiv de acestea (care, se știe, au efecte secundare devastatoare pentru anumite organe), având un nivel glicemic normal. Pacienții sunt sfătuiți ca la începutul tratamentului să realizeze un set de analize specifice, care, repetate la final, vor fi indicatorul indubitabil al progreselor obținute. Efectele “Diafitosan” trebuie dublate de schimbarea stilului de viață, ce oferă șansa persoanelor diabetice de a preveni complicațiile ce apar în timp în cazul nemenținerii glicemiei în limite normale. Regimul alimentar, alcătuit de un nutriționist, îl va ajuta pe fiecare pacient să facă această schimbare mai ușor.

“Produsul nostru are capacitatea de a oferi posibilitatea de normalizare a glicemiei pe cale naturală, fără efecte secundare asupra organismului. Rinichii, ficatul sau inima nu au de suferit în urma administrării de Diafitosan, iar pacienții care au început tratamentul au observat pe lângă normalizarea glicemiei și reglarea, în timp, a tensiunii arteriale, având un somn liniștit. Avem și cazuri în care după doar 6 luni de administrare, pacienții au semnalat îmbunătățirea vederii. Părerile despre Diafitosan ale pacienților ce se tratează cu el sunt foarte bune, le primim săptămânal de la persoanele pe care le monitorizăm, ceea ce nu poate decât să ne bucure”, a declarat doamna Gliga Adriana, nutriționist, reprezentanta companiei producătoare.

“Momentan lucrăm la un produs nou, pentru persoanele ce au probleme ce țin de normalizarea tranzitului intestinal, pentru că avem cerere în acest sens, dar și la un unguent pentru vindecarea rănilor la persoanele diabetice, leziuni care se știe că în cazul lor se vindecă mai greu. Desigur, toate produsele noastre vor avea la bază principiul calității și eficienței, ingredientele din compoziția lor fiind toate cu certificare eco, deci 100% sănătoase. Avem solicitări de a livra Diafitosan chiar și peste hotare, românilor plecați departe de casă, este un lucru firesc câtă vreme vorbim de un produs premiat pentru calitatea sa deosebită, în acest sens compania noastră deținând certificate de liberă vânzare în nu mai puțin de 7 țări ale UE”, a mai declarat aceasta.

Cu toate că “Diafitosan” este un produs premium, natural 100%, prețul de comercializare direct de la producător este la același nivel sau chiar mai scăzut decât al suplimentelor similare ce nu dețin certificare eco. În fața unor alternative pline de E-uri precum stearat de magneziu ori talc, de derivați din zahăr (meritoză, fructoză, lactoză, care creează dependență) sau a unor produse care au o eficiență scăzută sau limitată în timp, bolnavul de diabet are de acum un aliat sigur în “Diafitosan”.

Cei interesați de acest produs se pot informa de pe site-ul producătorului, www.diafitosan.ro, sau pot solicita detalii la numărul de telefon 0728416800 sau pe e-mail [email protected] Produsul “Diafitosan” poate fi achiziționat atât de pe site-ul amintit, cât și din farmacii din toată țara.