Dezvăluire uluitoare făcută de un tabloid american!Marele artist Stevie Wonder și-ar fi recăpătat vederea

Dezvăluire uluitoare făcută de un tabloid american!Marele artist Stevie Wonder și-ar fi recăpătat vederea

Stevie Wonder este unul dintre cei mai de succes artiști. În ciuda faptului că s-a născut orb, acest lucru nu l-a împiedicat să-și facă o carieră în muzică, și a avut și un succes nebun și la femei. Așa că nu e de mirare că, în urmă cu trei luni, la 67 de ani, s-a căsătorit a treia oară. Însă, legendarul artist și-a uimit fanii cu o nouă veste: și-a recăpătat vederea.

 

Cântărețul poate să-și vadă pentru prima dată cei nouă copii, potrivit revistei americane National Enquirer. Prieteni apropiați ai starului au dezvăluit că Steve, care s-a născut orb sau ar fi orbit la scurt timp după ce a venit pe lume, a fost supus unei operații de ultimă generație care i-a redat vederea. Jurnaliștii de la publicația menționată susțin că au dovezi că Stevie , în sfârșit, a descoperit intervenția chirugicală miraculoasă pe care o căuta încă din 1999. Celebrul cântăreț se află acum în perioada de recuperare, însă vrea în scurt timp să dezvăluie tuturor această reușită. „Anul acesta voi dezvălui adevărul”, le-a declarat cântărețul prieteniilor lui.

Citește și: A fost unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume, dar astăzi arată așa! Îl recunoști?

S-a căsătorit recent pentru a treia oară și are nouă copii

Lui Steve Wonder îi merge din plin. Deși a ajuns la 67 de ani continuă să fie un adevărat cuceritor. El are nouă copii cu cinci femei, iar,  în luna iulie, s-a căsătorit pentru a treia oară. Acesta și-a unit destinul cu Tomeeka Robyn Bracy ( 42 de ani), la hotelul Bel-Air din Los Angeles, potrivit revistei People. „A fost  nuntă foarte frumoasă, iar ceremonia a fost foarte romantică. Au avut printre invitați mai multe celebrități, printre care și John Legend. Familia este foarte importantă epntru Stevie și toți copiii lui au fost prezenți la eveniment”, a declarat o sursă.

Stevie Wonder, pe numele real Stevland Hardaway Judkins, s-a născut pe data de 13 mai 1950, la Saginaw, Michigan. La vârsta de 11 ani a semnat un contract cu casa de discuri Motown Records pentru care continuă să cânte și în prezent. În anul 1961, la vârsta de 11 ani, Wonder a fost descoperit cântând la colțul unei străzi de către o rudă a trupei The Miracles, Ronnie White, care a făcut mai târziu cunoștință cu Wonder. White i-a adus pe Wonder și pe mama sa la Motown Records, acolo unde directorul executiv, extrem de impresionat de micuțul artist, i-a propus să semneze un contract cu numele de „Little Stevie Wonder”. Primul hit pe care l-a înregistrat s-a numit „I Call It Pretty Music, But Old People Call It Blues”, lansat în anul 1961.

El  a început să ia lecții de pian la vârsta de 7 ani, iar la 9 ani deja cunoștea la perfecție acest instrument. La armonică, bas și tobe a învățat să cânte singur. Wonder a făcut parte din corul bisericii în timpul copilăriei.

Citește și:

 

Loading...