De fapt, relația lor a început când el a fost angajat bodyguard-ul ei. Între timp, a intrat în breaslă și Dolph Lundgren, cel care avea să se remarce cu rolul făcut în ”Rocky IV”, unde l-a jucat pe Ivan Drago. Mai ales în dormitor, viața lor era de-a dreptul tumultoasă.

Actorul își amintește că adesea, Grace venea acasă cu câte o prietenă și toți trei ajungeau în pat. Alteori, erau chiar mai multe prietene – patru, cinci, a povestit el. Însă actorul nu era cel mai fericit bărbat din lume, așa cum ai putea crede, pentru că, spune el, a doua zi trebuia să ajungă la muncă și devenise destul de obositor.

”Cel mai mult au fost patru sau cinci fete”, a declarat actorul. ”E minunat, în teorie, dar când a doua zi trebuie să te trezești să să te bați cu Sylvester Stallone, nu mai e chiar așa de bine”, a mai spus el.

Relația dintre Dolph, care acum are 60 de ani, și Grace Jones, acum în vârstă de 70 de ani, s-a deteriorat atunci când, peste noapte, el a cunoscut celebritatea. ”Mergeam cu Grace, ca prietenul ei, la premiera Rocky IV, iar oamenii încercau să mă dea la o parte, pentru a o fotografia pe ea. 90 de minute mai târziu, la ieșire, oamenii încercau să mă fotogrefieze pe mine și nu pe ea”.

”E unul dintre acele lucruri care ți se întâmplă odată ajuns la Hollywood. Cineva complet necunoscut devine faimos peste noapte”, mai povestește actorul.

Invidia a distruis relația

Iar din acel moment, totul s-a schimbat. ”Tot felul de femei își făceau apariția, ea a devenit geloasă și nu a putut gestiona situația. Oamenii mă chemau acum pe mine la evenimente”, mai spune vedeta.

”A fost multă tensiune și, în decurs de șase luni, relația se terminase”, mai explică el.

asa arata Grace Jones la 70 de ani

Vorbind despre aceeași perioadă, ani 80, actorul a mai spus că era ceva normal atunci, mai ales dacă erai celebru, să te droghezi. Puteai face asta pe față, la restaurant, și nici măcar chelnerii nu îți spuneau nimic, povestește el.

Dacă el s-a ținut departe de droguri, toți din anturajul lui Grace Jones le consumau. Însă drogurile erau, atunci, ceva doar pentru oamenii bogați, în niciun caz pentru mase.

Vezi și Dezvăluire șocantă la Hollywood! Doi dintre cei mai mari actori din istorie au fost iubiți. Mărturisirea a fost făcută chiar de soție

Citește și: