Dezvăluire-bombă! Romina Power a vorbit pentru prima dată despre relația ei cu Al Bano: „Mă iubeşte încă. Şi eu îl mai iubesc pe el”

Dezvăluire-bombă! Romina Power a vorbit pentru prima dată despre relația ei cu Al Bano: „Mă iubeşte încă. Şi eu îl mai iubesc pe el”

Italienii sunt în extaz. Celebra artistă Romina Power (66 de ani) a făcut o mult așteptată dezvăluire în cel mai recent interviu al ei, în care a vorbit despre relația ei cu fostul soț și partener de scenă, Al Bano, pe care oamenii ar vrea să-i vadă din nou soț și soție. 

Artista cântă din nou împreună cu fostul ei soț, deși cei doi nu mai formează un cuplu de ani buni. Însă, pe ei îi leagă o căsnicie de 29 de ani, în urma căreia au avut 4 copii, din care mai trăiesc doar trei. Însă, Romina a reușit să uimească pe toată lumea după ce a dezvăluit pentru prima dată că încă mai are sentimente pentru cel care i-a fost soț și că acesta a fost bărbatul vieții ei. „Al Bano? Mă iubeşte încă. Şi eu  îl mai iubesc pe el'! , a spus aceasta în emisiunea italiană „Verissimo', potrivit Il Giornale.

Iată cum au fost fotografiați în ultimele luni

Citește și: Cel mai neașteptat divorț al anului! Nimeni nu se aștepta ca ei să își spună „Adio'!

Al Bano a fost bărbatul vieții ei

Mărturisirea este cu atât mai șocantă cu cât Al Bano se iubește de ani mulți cu o altă femeie, mult mai tânără decât el, Loredana Lecciso, cu care are doi copii.

„Dacă trăiești 30 de ani cu o persoană, cum te deconectezi complet de ea? Există întotdeauna o legătură care unește doi oameni chiar dacă ei nu mai trăiesc împreună. Acea iubire încă mai există', a mai mărturisit Romina. Însă, văzând reacția oameniilor a mai adăugat imediat: „Ce am spus? Mâine vor face 10 știri cu acest interviu. După declarația asta, plec de mâine, mă mut în America', a mai spus ea, în glumă.

Se pare că după ani întregi în care și-au făcut  fel de fel de acuzații și plângeri, în public,  Romina și Al Bano, cel mai iubit cuplu din Italia, au reușit să-și depăsească problemele și să regăsească armonia și respectul în relația lor. Mai mult, artista s-a arătat foarte îngrijorată de starea de sănătate a fostului ei soț. „Suntem foarte îngrijorate pentru el, dar Al Bano nu vrea să asculte, nu se oprește niciodată…continuă să meargă cu avionul', a mai spus ea.

Citește și: Ce nume frumos au ales Kate Middleton și prințul William pentru cel de-al treilea copil al lor

Al Bano a reacționat imediat

Însă, mărturisirea Rominei nu a fost deloc pe placul lui Al Bano, care a reacționat imediat. Artistul susține că oamenii ar trebui să înțeleagă că acum el are altă parteneră de viață cu care are doi copii. „De ce pare că pentru italieni nu contează nimic, vor doar să mă vadă înapoi cu Romina', a spus artistul, precizând că afirmația fostei sale soții nu ar trebui luată în serios, că aceasta a fost doar o glumă ironică.„A fost o iubire foarte frumoasă, dar s-a termiant acum mulți ani. Acum sunt cu Loredana Lecciso și avem doi copii de crescut, pe care îi învățăm cum să ținem o familie unită. Nu vă mai gândiți la mine și la Romina, respectați-mi familia', a mai spus artistul.

Mai mult, el a explicat de ce a început din nou să cânte cu Romina, din 2013. „ Un impresar rus a organizat un concert la Moscova și m-a întrebat dacă ar putea să o invite și pe Romina. I-am spus că poate, dar că ea nu va veni niciodată. Dar a venit. (…) Acum avem o relație foarte bună și fiecare respectă viața celuilalt. În America, în Italia, suntem ca un frate și o soră. Prezentul meu este cu Loredana Lecciso, și la 74 de ani am o singură dorință. Să mă lăsați să trăiesc în pace, nu în pericol', a spus Al Bano.

Am depăşit neînţelegerile şi acum am regăsit respectul reciproc', a spus Al Bano. „ Ar fi o rușine și o pierdereuriașă  să refuzăm să cântăm împreună, dacă primim oferte', a mai adăugat artistul.

Cei doi s-au cunoscut în 1965, la Sanremo. S-au plăcut reciproc de la prima vedere, dar ea a făcut primul pas. El a început să-i trimită sute de trandafiri roşii şi a compus cântece special pentru ea.

S-au căsătorit în 1970 şi au adus pe lume patru copii: Yilenia (născută în 1970), Yari (42 de ani), Cristel (30 de ani) şi Romina Jolanda (28 de ani), dar  au divorțat în 1999, după dispariția fiicei lor cea mare.

Citește și: