Dezamăgire totală la „Insula iubirii” încă de la începutul emisiunii: „Cinci ani s-au spulberat în cinci ore”

Dezamăgire totală la „Insula iubirii” încă de la începutul emisiunii: „Cinci ani s-au spulberat în cinci ore”

Un nou sezon al emisiunii „Insula Iubirii', prezentată de Radu Vâlcan aduce lacrimi și dezamăgire încă din primul episod pentur unul dintre cuplurile participante. La doar cinci ore de la intrarea în concurs, cinci ani de relație sunt uitați imediat.

 

La doar cinci zile distanță de cea mai intensă experiență trăită, în cel de-al patrulea sezon, Insula iubirii a primit o nouă serie de concurenți dispuși să își expună relațiile. Astfel, în timp ce foștii concurenți încă încercau să învețe să trăiască de acum înainte cu consecințele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare și de determinate să câștige lupta cu ispitele, au pornit pe drumul de 10.000 de kilometri convinși că iubirea lor va triumfa.

Pentru unii, Insula Iubirii s-a dovedit a fi irezistibilă, iar ani întregi de relație au fost uitați într-o singură clipă plină de pasiune. 'Cinci ani s-au spulberat în cinci ore pe Insula Iubirii. Nu știu ce îi lipsea…  A fost foarte repede, a fost un șoc…  Chiar nu mă așteptam din prima zi, nici nu au apucat să se cunoască! În nici două ore? Acum simt doar silă, nu iubire, nu ură!', va spune un concurent. Cine este acesta și cum i s-a schimbat complet viața în doar câteva ore, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

În cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, Insula Iubirii este martorul unei scene șocante în istoria acestui test de cuplu!