A devenit mamă pentru a treia oară la 45 de ani. Prima imagine cu bebelușul

A devenit mamă pentru a treia oară la 45 de ani. Prima imagine cu bebelușul

Alanis Morissette a devenit mamă pentru a treia oară la 45 de ani. Celebra artistă își dorea foarte mult un copil, însă a trecut prin experiențe dificile pentru a-și îndeplini visul: a pierdut mai multe sarcini.

Artista a adus pe lume un băiețel și pentru că bucuria era mult prea mare ca să o păstreze doar pentru ea, a publicat deja prima imagine cu el pe Instagram și a dezvăluit ce nume a ales pentru micuț. „E aici! Winter Mercy Morissette- Treadway. 08.08.2019”, a scris vedeta.

 

Acesta este al treilea copil al artistei cu rapperul Mario Treadway. Cei doi mai au un fiu, în vârstă de 8 ani, Ever Imrie, și o fetiță de doi ani, Onyx Solace.

 

View this post on Instagram

 

he’s here. ✨????❤️ Winter Mercy Morissette-Treadway. #8/8/19 #mywholelifeidreamedoflovingyouthree #?❤

A post shared by Alanis Morissette (@alanis) on


Într-un interviu publicat de revista Self, cântăreața a mărturisit că nici nu visa că va avea vreodată o familie atât de numeroasă după durerea provocată de mai multe pierderi de sarcină.

„Între Ever și Onyx (copiii artistei, n.r.) au fost niște starturi false. Întotdeauna mi-am dorit să am trei copii și au fost câteva provocări și câteva sarcini pierdute, așa că m-am gândit că nu voi reuși”, a mărturisit ea.

Alanis a detaliat subiectul într-un schimb de e-mailuri cu autoarea interviului, Nicole Cliffe, dezvăluind că a simțit atunci „atât de multă durere și teamă”: „Mi-am dorit sarcina și m-am rugat pentru asta, am învățat foarte multe despre corpul meu, despre biochimie, despre imunitate și ginecologie de-a lungul acestui proces.

Artista a a anunțat pe Instagram, în luna martie, că este însărcinată, printr-o fotografie alb-negru din profil, în care apare cântând la microfon în sufrageria casei sale. Îmbrăcată într-o ținută all black, printr-un pulover pe gât mulat, Alanis lasă să se vadă burtica de gravidă. „Atât de multă noutate ❤️❤️❤️❤️” este mesajul care însoțește imaginea.

Cântăreața și soțul ei sunt împreună din 2009 și s-au căsătorit în mai 2010. Ceremonia a avut loc într-un cadru intim, la casa lor din Los Angeles, iar alături le-au fost doar membrii familiei. Alanis Morissette a suferit de depresie postpartum Alanis Morisette și-a dorit foarte mult să devină mamă, dar nașterea celor doi copii s-a transformat din bucurie într-o luptă înverșunat cu depresia postpartum. „Sunt zile când sunt paralizată până în punctul în care nu pot să mă mișc. Când eram mică, imi imaginam că o să am copii cu un partener minunat, însă nu am anticipat problemele de sănătate care au venit”, mărturisea atunci cântăreața canadiană.

Citește și: