Detaliul pe care nu l-a observat nimeni la Kate Middleton și prințul William. De câte ori apar în public, niciodată nu…

Detaliul pe care nu l-a observat nimeni la Kate Middleton și prințul William. De câte ori apar în public, niciodată nu...

Kate Middleton și prințul William sunt cel mai iubit cuplu regal și fiecare apariția a lor este perfectă, mai ales dacă au și cei doi copii cu ei, prințul George și prințesa Charlotte. Însă, există un lucru care nu a fost remarcat la ei de fiecare dată când s-au afișat în public.

Mii de oameni adoră să-i vadă pe ducele și ducesa de Cambridge, de când cei doi și-au legat destinele în fața a milioane de telespectatori, fiind fascinați de orice detaliu legat de viața lor, de la rochiile pe care le poartă Kate până la ce obișnuiesc să mănânce cei doi.

Citește și: Gemenii lui Celine Dion au împlinit șapte ani. Artista a făcut publice primele imagini cu ei

Prințului William nu-i plac bijuteriile

Însă, un interes deosebit au arătat față de inelul de logodnă cu care prințul William a cerut-o de soție pe frumoasa sa iubită, ce i-a aparținut regretatei Lady Di.

Bijuteria este de-a dreptul spectaculoasă, are un safir de 12 carte și diamant și Kate o poartă mândră în fiecare zi. Cu toate acestea, ducele de Cambridge nu poartă niciodată pe inelarul de la mâna stângă.

Surse de la palatul Kesington susțin însă că William nu-și poartă verigheta pentru că nu-i plac bijuteriile. „Palatul a transmis un comunicat înainte de nunta lui William cu Kate în care explica acest lucru', a declarat pentru Vogue și Penny Junor, autoarea unei cărți despre Camilla Parker.

 

Citește și: