Detaliul pe care nimeni nu l-a observat la voalul de mireasă a lui Meghan Markle. E cea mai frumoasă dovadă de dragoste pe care i-o putea aduce prințului Harry!

detaliul pe care nimeni nu l-a observat pe valul de mireasa al lui Meghan Markle

Voalul de mireasă al lui Meghan Markle ascunde un detaliu pe care nimeni nu l–a observat până acum. Într-un documentar care urmează să fie difuzat, însăși Meghan Markle, căsătorită cu prințul Harry în luna mai a acestui an, spune despre ce e vorba.

În voalul lung de cinci metri a fost inserată o bucată de material albastru, din rochia pe care Meghan a purtat-o la prima întâlnire cu cel care avea să-i devină soț, prințul Harry. A fost felul lui Meghan, în vârstă de 36 de ani, de a-i aduce un omagiu iubitului ei, fapt destăinuit chiar de ea într-un documentar care urmează să fie difuzat în regat marți, iar de HBO, în SUA, în data de 1 octombrie.

Ceva albastru, ceva de împrumut

Nu doar că e un omagiu adus lui Harry, dar e și acel ceva albastru care trebuie să se regăsească, potrivit tradiției, în costumația unei mirese. 'E acel ceva albastru al meu', a declarat Meghan, zâmbind complice. 'E parte din rochia pe care am purtat-o la prima înâlnire cu el', a povestit ducesa de Sussex.

Tot pe voalul americancei au fost brodate simboluri pentru toate cele 53 de țări din Commonwealth. Însăși mireasa a fost cea care a avut această idee. Meghan Markle a studiat flora fiecărei țări în parte, pentru a alege o floare simbol pentru fiecare stat, care să se regăsească pe voal. În plus, mireasa și-a dorit ca pe voal să se regăsească și două dintre florile sale preferate, inclusiv macul de California, statul în care s-a născut.

Cele 53 de flori au fost gândite tot ca o surpriză pentru Harry. Iar surpriza a avut rezultatul scontat, a dezvăluit Meghan. 'Era în al nouălea cer de fericire', a mai spus ducesa.

Cât despre 'ceva de împrumut', așa cum cere tradiția, în cazul lui Meghan a fost vorba despre o tiară cu diamante de la regina Elisabeta, realizată în anul 1932.

Citește și: