Detalii neștiute despre maimuța din ”Friends”. Care dintre vedete nu putea să o suporte deloc

maimuta din Friends

La ani buni de la terminarea filmărilor pentru serialul 'Friends' încă mai ies la iveală detalii neștiute despre acesta și protagoniștii săi. Cel care a ieșit la rampă cu amănunte picante despre personajele din serial, de această dată, este Matt Le Blanc, cel care l-a interpretat pe Joey.

Acesta s-a referit la un personaj non-uman, Marcel. E vorba despre maimuța lui Ross, din serial. Chiar dacă în serial avea nume de mascul, în realitate Marcel era femelă și se numea Katie.

'Era foarte dulce!', își amintește actorul.

Însă Ross, stăpânul ei din 'Friends', jucat de actorul David Schwimmer, nu o suporta deloc. Coincidența a făcut ca tocmai el, singurul care nu o suporta, să fie și cel nevoit să lucreze cu ea cel mai mult.

Ura momentele când trebuia să intre cu Marcel, din nou, la filmări.

Iar sentimentul pare să fi fost reciproc, pentru că nici maimuța nu era fanul lui. De altfel, la un moment dat, plictisită, aceasta și-a și luat tălpășița, fugind de pe platoul de filmare și făcându-se nevăzută. Ziua de filmări a fost întreruptă, pentru că, fără Marcel, scenele nu puteau fi făcute.

Scena a fost cumva asemănătoare cu ce se întâmplă într-un episod din 'friends', când Marcel dispare, iscând o operațiune amplă de căutări.

Vezi și Ce viață ducea Matt LeBlanc înainte să fie Joey în Friends. Rolul a venit la timp. Altfel…

Citește și: