Conform unor surse judiciare, bărbatul, care a fost prins luni dimineață, se numște Eugen Stan, lucrează la Brigada Rutieră a Capitalei din august 2010. Înainte a fost angajat al Jandarmeriei. El este căsătorit şi are doi copii, printre care și o fiică majoră.

Da, este poliţist la Rutieră, au confirmat colegii de acolo, care au analizat imaginile. Clar este poliţist la Brigada Rutieră Bucureşti. Nu ne face cinste aşa ceva”, a declarat Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual.

Informaţia a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, arată posturile TV de știri: „Persoana aflată la sediul Poliţiei Capitalei este agent de poliţie la Brigada Rutieră„.

Are antecedente

E căsătorit, are 2 copii, el vine prin transfer de la Jandarmerie. Aceste fapte anulează munca noastră din ultimii ani.  E nevoie de o anchetă în cadrul Poliției, trebuie să verificăm cum a putut rămâne în sistem atâta timp, pentru că există și o faptă din 2015.

Practic, poliția este îngenuncheată. Trebuie să spunem pe nume, Stan Eugen a efectuat fapte de pedofilie. Era șoferul unui șef de serviciu”, afirmă Dumitru Coarnă despre agentul în vârstă de 45 de ani.

La audieri, la Secția Omoruri, el și-a recunoscut faptele: a agresat sexual, într-un lift dintr-un bloc din sectorul 6 al Capitalei, doi frați: o fetiță  de 5 ani și un băiețel de 9 ani.

Incidentul a avut loc după ce copiii au urcat în lift cu el. Ei au fost cei care au povestit părinților ce s-a întâmplat. Părinții au anunțat imediat autoritățile.

Vezi și Cum îți ferești copilul de pedofili. Ce trebuie neapărat să știe pentru a nu fi o victimă

Citește și: