Despărțire neașteptată în showbiz! Adele și soțul ei și-au spus „Adio” după șapte ani de relație!

Despărțire neașteptată în showbiz! Adele și soțul ei și-au spus „Adio” după șapte ani de relație!

Cântăreaţa britanică Adele  și soțul ei, omul de afaceri, Simon Konecki,  s-au despărțit după mai bine de șapte ani de relație.  Informația a fost confirmată de reprezentanții Benny Tarantini și Carl Fysh pentru Associated Press.

„Adele și partenerul ei s-au despărțit. Ei se angajează să-și crească fiul împreună cu dragoste. Ca întotdeauna ei cer să le fie respectat dreptul la intimitate. Nu vor face alte comentarii', au declarat purtătorii de cuvânt ai artistei.

Adele și Simon Konecki formează un cuplu

Artista în vârstă de 30 de ani s-a căsătorit în 2016, după o relație de cinci ani, cu Simon Konecki (44 de ani), fondatorul drop4drop, o organizaţie de caritate ce luptă pentru accesul global la apă potabilă curată. Cei doi și-au ținut relația departe de blițurile paparazzilor, iar căsătoria a avut loc în mare secret, cântăreața făcând publică vestea în timpul discursului de la premiile Grammy, în 2017 .

Intepreta melodiei „Hello' a vorbit pentru prima dată despre relația ei cu SImon într-o postare pe blogul ei în ianuarie 2012, iar în iunie 2012, Adele a dezvăluit că este însărcinată. Fiul lor Angelo a venit pe lume pe 19 octombrie 2012.

Cel mai bine vândut artist născut la Londra, Adele este cunoscută pentru albumele ei de top: „19', „21' şi „25'.