Un cuplu atipic, format dintr-un el celebru, creator de modă, și încă un el, fost model, vrea să-și facă nunta la fast-food

Marc Jacobs si logodnicul sau

Cunoscutul creator de modă Marc Jacobs urmează să se căsătorească cu mai tânărul său partener, fost model, Charly Defrancesco. Însă cel din urmă, care de altfel l-a și cerut de soț, își dorește neapărat o nuntă la fast-food. Și nu unul oarecare.

Charly 'Char' Defrancesco, în vârstă de 37 de ani, cu 17 ani mai tânăr decât iubitul său, e înnebunit după mâncarea mexicană. De altfel, în fiecare an, de ziua lui, nu-și dorește altceva decât să meargă într-un astfel de local, spre nemulțumirea designerului, care ar vrea să-l ducă în restaurante luxoase, cu multe stele.

Iar, din punctul său de vedere, nunta nu ar trebui să fie o excepție și ar trebui să aibă loc într-un astfel de fast-food.

De altfel, într-un astfel de restaurant mexican l-a și cerut pe designer de bărbat, în luna aprilie a acestui an. Rememorând acest moment, fostul model, cu un fizic de invidiat, a povestit că iubitul său pur și simplu a început să plângă când i-a cerut mâna.

Vezi și Moment istoric: A avut loc prima nuntă gay din familia regală britanică! L-a condus la altar fosta soție!

Citește și: