Deși dispune de o ținute una și una și designerii se bat să o îmbrace, Meghan Markle tot dă iama în garderoba prințului Harry. Iată dovada!

Meghan Markle se imbraca in hainele printului Harry

Chiar dacă știe că toată lumea e cu ochii pe ea, Meghan Markle tot își permite, din când în când, să fie o persoană normală. Recent, în timpul turneului efectuat în Australia, Fiji și Noua Zeelandă, ducesa de Sussex a fost văzută plimbându-se, la brațul soțului ei, îmbrăcată în geaca acestuia.

Presa britanică a observat imediat, mai ales că geaca era cu câteva numere mai mare, iar numai cu două zile înainte prințul Harry fusese fotografiat purtând-o, în timpul unei vizite în parcul National Abel Tasman, din Wellington, Australia.

E vorba despre o geacă Norrøna Oslo, de 499 de dolari, a mai aflat presa britanică.

Costumația ducesei, una casual, purtată în timpul unei plimbări în parcul Redwoods Treewalk Rotorua, în Noua Zeelandă, a fost completată de jeanși skinny de 196 de dolari și încălțăminte de 120 de dolari.

A fost cea de-a treia costumație purtată de ducesă în acea zi. Iar dacă în timpul vizitelor oficiale se îmbrăcase elegant, e de înțeles de ce a ales ca, în timpul plimbării, să încerce ceva mai comod.

Vezi și Însărcinată, în vizită de stat, dar complet dezinhibată. Meghan Markle a purtat o fustă transparentă, cu desuurile la vedere | GALERIE FOTO

Citește și: