Descoperă șervețelele comprimate, excelente la birou și în călătorie

cum sa folosesti șervețelele comprimate

Șervețelele comprimate sunt mici cât mentosanele, dar se transformă în șervețele umede în câteva secunde. Le poți ține în sertarele de la birou sau le poți lua cu tine în călătorie, în orice geantă, oricât de mică ar fi.

 

Pe lângă șervețelele umede, unele dintre cele mai utile șervețele în călătorie sunt șervețelele comprimate. Ele reprezintă aproape o noutate pe piața românească, dar au o mulțime de avantaje.

 

Cu foarte puțină apă, șervețelele comprimate se transformă în șervețele umede utile în diverse situații. Nu conțin alcool, nu conțin parfum sau substanțe iritante pentru piele și sunt fabricate din fibre de bambus moi, astfel că sunt indicate și pentru pielea delicată.

Șervețelele comprimate, potrivite oriunde mergi

Sunt ideale în parc, în tren sau în autobuz. Dacă ai o sticlă de apă la tine, le umezești puțin în palme și le poți folosi să te ștergi pe mâini, să te răcorești pe față dacă este prea cald afară sau să îți cureți geanta și încălțămintea.

Sunt excelente când ai copii mici, să îi ștergi pe mâini și pe față, tocmai pentru că nu conțin alcool sau parfum care ar putea irita pielea lor sensibilă.

Datorită dimensiunilor foarte reduse, le poți ține în buzunar și chiar în portofel să le ai tot timpul la îndemână.

imagine: Libertatea pentru femei

Loading...