Descoperă deznodământul neașteptat al romanului ”Tributul” de Nora Roberts!

Descoperă deznodământul neașteptat al romanului ”Tributul” de Nora Roberts!

Nu rata a doua parte a cărții ”Tributul. Speranțe împlinite” de Nora Roberts, care te va ține cu sufletul la gură. În primul volum, ”Scrisori de dragoste”, ai cunoscut-o pe  Cilla McGowan, tânăra care își căuta drumul în viață după ce a renunțat la cariera de actriță pe care o începuse încă din copilărie.

În noua ei locuință, este pândită de pericole neașteptate și există oameni care îi vor răul. Secretele din trecut pe care nu reușește să le descâlcească par să îi amenințe și ei siguranța, după ce au omorât-o pe bunica sa, fostă vedetă de la Hollywood. Dar are un apărător de încredere în Ford, un tânăr scriitor și autor de benzi desenate. Chiar dacă Cilla ezită să se îndrăgostească de el, cu siguranță tu te vei simți atrasă de personalitatea lui și îți vei dori să-i vezi împreună până la sfârșit. Pe măsură ce acțiunea se desfășoară, misterul se adâncește și toți cei din jurul fetei ajung suspecți. Îți va trebui multă perspicacitate pentru a descoperi înainte de vreme cine este potențialul ucigaș din umbră. Povestea și personajele sunt foarte puternice, iar combinația de roman de dragoste și suspans polițist nu te va lăsa indiferentă.

Nu uita să cumperi vineri, 3 aprilie, revista „Libertatea pentru femei” însoțită de noul roman din Colecția “Cărți Romantice” semnat de Nora Roberts – “Tributul. Speranțe împlinite”, la numai 9,99 lei!