Demi Moore vrea în familia regală britanică. A pus ochii pe unul dintre cei mai râvniți burlaci

Demi Moore vrea în familia regală britanică. A pus ochii pe unul dintre cei mai râvniți burlaci

După Meghan Markle se pare că și alte actrițe americane râvnesc să facă parte din familia regală. De data aceasta este vorba de mult mai celebra Demi Moore, care a pus ochii pe unul dintre cel mai râvniți burlaci din Marea Britanie. Și anume, pe fratele lui Kate Middleton, James, în vârstă de 31 de ai.

Demi Moore (55 de ani)  s-a reîntors la vechile ei obiceiuri. Mai exact, la pasiunea ei pentru tinerei. Potrivit Daily Mail, actrița e fascinată de fratele mai mic al ducesei de Cambridge, pe care l-a cunoscut la nunta prințesei Eugenie, la castelul Windsor.

Conform publicației Life & Style, Demi a fost cea care l-a abordat James Middleton, în vârstă de 31 de ani. Celor doi le-a făcut cunoștință un al tinvitat la nuntă, fotomodelul Cara Delevingne, bună prietenă cu fiica lui Demi, Rumer.

Demi Moore l-a invitat deja la Los Angeles

„Cei doi au avut o conversație destul de lungă și de agreabilă și au făcut schimb de numere de telefon', a declarat o sursă pentru publicația americană Life& Style.

Mai mult, prietenii lui Demi au dezvăluit că actrița este cucerită de fratele lui Kate. „Deja l-a invitat pe James să o viziteze în Los Angeles', a mai spus sursa.

Actrița și-a făcut apariția la Castelul Windsor la brațul floristului Eric Buterbaugh și a arătat absolut spectaculos într-o rochie creată de designerul britanic Stella McCartney

Citește și: