Demi Moore are o iubită secretă și împreună cresc o fetiță. Sunt de trei ani împreună!

Demi Moore are o iubita secreta

Te-ai întrebat de ce nu ai mai auzit despre niciun bărbat în viața lui Demi Moore? Pentru că e greu de crezut că în jurul vedetei nu mișună bărbații, la cât de bine arată actrița chiar și la 56 de ani. Iar răspunsul e simplu: pentru că Demi s-a reorientat și de 3 ani se iubește cu o femeie.

Este vorba despre o stilistă din Serbia, Masha Mandzuka, în vârstă de 44 de ani. Demi este, practic, a doua mamă a lui Rumi, fiica Mashei.

Iată că la 8 ani de la divorțul de Ashton Kutcher, Demi în sfârșit și-a găsit fericirea, chiar dacă în brațele unei femei.

Cele două sunt tot timpul împreună. Se țin de mâini, dansează, merg la cumpărături, la restaurant, fac tot în două.

Când Demi Moore și-a lansat auto-biografia, la finele lunii septembrie, Masha a fost printre primii care au felicitat-o. 'Te ador și sunt mai mult decât mândră de tot ce ești și sunt onorată să fac parte din viața ta', a scris ea pe o rețea de socializare, postând și o fotografie cu ele două.

Cu altă ocazie a numit-o pe Demi 'cea mai incredibilă ființă umană pe care am fost binecuvântată să o cunosc'.

Despre povestea lor de dragoste, presa din Belgrad, orașul nativ al Mashei, a scris încă de acum doi ani.

Tatăl lui Rumi, fetița Mashei, este Bogomir Doringer, care locuiește în Amsterdam. Acesta face drumuri regulate în Los Angeles, pentru a-și vedea fetița, dar și pe fratele acesteia, Julian, de 6 ani, de asemeni copilul său.

Demi și Masha se cunosc de multă vreme. Acestea au fost fotografiate împreună încă din 2014.

De-a lungul timpului, Masha, o profesionistă în branșa ei, ea având și un brand de haine, Anda & Masha, a lucrat cu vedete de primă mână, așa cum sunt Rihanna, Drew Barrymore, Anne Hathaway sau Alicia Keys.

Vezi și Demi Moore susține că l-a făcut bărbat pe unul dintre actorii principali din Doi bărbați și jumătate, dar acesta are altă versiune

Citește și: