A ieșit soarele și pe strada ei! Celebra cântăreață, a cărei viață e un iad de câțiva ani încoace, a fost cerută de soție!

demi lovato se marita

În urmă cu un an, Demi Lovato trecea pe lângă moarte, în urma unei supradoze de droguri. A urmat o lungă perioadă de recuperare, atât fizică, cât și psihică. O perioadă incertă, plină de griji și întrebări, lupte interioare, un iad trăit conștient. Dar iată că tot dragostea e cea care salvează. De o vereme, cântăreața în vârstă de 27 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Recent, Demi a fost cerută de soție și a spus 'da'.

Cântăreața a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii în care-și îmbrățișează și sărută iubitul, afișand și un inel de logodnă cu un diamant masiv.

Mai mult, Demi i-a făcut alesului inimii ei, Max Ehrich, și o declarație de dragoste superbă: 'Știam că te iubesc din secunda când te-am întâlnit. (…) Sunt onorată să îți accept cererea în căsătorie. Te iubesc mai mult decât o descriere de poză ar putea spune și sunt entuziasmată să încep o viață și o familie cu tine.

Te iubesc etern, iubitul meu. Partenerul meu. Pentru viitorul nostru!', a scris Demi Lovato pe contul său de socializare.

Vezi și A trecut peste cea mai neagră perioadă din viața sa, fiind la un pas de moarte, dar și-a revenit. Vedeta are acum și un iubit!

Citește și:

Fiul lui Ion Țiriac se pregătește din nou de nuntă la 3 ani de la divorțul de Ileana Lazariuc

Ce spune Kim Kardashian despre divorțul de Kanye West. Vedeta face dezvăluiri incredibile