Delia a vorbit pentru prima dată despre copil. Când va deveni mamă

Delia a vorbit pentru prima dată despre copil. Când va deveni mamă

Delia are o căsnicie fericită și o carieră de succes, însă mulți se întreabă de ce cântăreața refuză să facă un copil. Artista a lămurit acest aspect în cel mai sincer interviu pentru Andreea Esca la Europa Fm.

„Bănuiesc că o să pun o întrebare pe care ți-o pune probabil mama ta, în fiecare zi, dar copil faceți sau mai copilăriți', a întrebat Esca.

 

Delia a început să râdă la întrebarea prezentatoarei TV, dar nu a ezitat și a dat cel mai sincer răpuns. „Mi-am pregătit foarte multe variante de răspuns la această întrebare, dar o  să spun adevărul.  În primul rând, cred că nu ar trebui să mai gândim toți în felul ăsta. Cred că este o mentalitate ciudată, doar pentru că oamenii și-au creat-o. Nu este corectă. Nu trebuie să avem neapărat copii. Nu spun că nu-mi doresc, zic…și așa planeta este foarte aglomerată. E plină de copii. Opriți-vă la un copil', a declarat Delia.

 

„ O să fie un copil, probabil, la un moment dat, când o să trec eu de copilăria mea. Eu mă iubesc foarte mult, am dreptul să mă iubesc cât mai mult în viața asta și dacă nu o fiu convinsă de niște lucrurile, nu o să le fac doar pentru că e cool, pentru că e la modă, pentru că s-ar bucura mama, tata, mătușa. Nu. Fac când simt eu', a ținut Delia să precizeze.

Delia, în vârstă de 37 de ani,  și  Răzvan Munteanu (42 de ani) s-au cunoscut în 2010, iar din 2012 sunt căsătoriţi şi lucrează împreună, el fiind unul dintre oamenii-cheie din echipa artistei.  Artista a dezvăluit că a fost dragoste la prima vedere.   „Ne-am cunoscut în Centrul Vechi la pub-ul lui. A fost o poveste de dragoste clasică, nimic ieşit din comun, dar frumoasă', a declarat artista într-un interviu mai vechi.

Delia a debutat în anul 1999, când avea doar 17 ani. În perioada 1999-2003 a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos patru albume, iar din 2003 are o carieră solo de succes. Are studii muzicale la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti' şi Universitatea Națională de Muzică București. Este mereu deschisă cu fanii săi, ceea ce i-a atras o impresionantă comunitate de susţinători online. În cadrul showului TV „X Factor', Delia este cel mai longeviv jurat, cu șase ani consecutivi. Delia a reuşit să se reinventeze cu fiecare an petrecut în lumina reflectoarelor .

 

Citește și: