Delia, pregătită să devină mamă. ”Mi-ar plăcea să am fetiță”

Delia, pregătită să devină mamă. ”Mi-ar plăcea să am fetiță”

Delia este, probabil, vedeta autohtonă care trebuie să răspundă cel mai des la întrebarea „când vei deveni mamă?'. Dacă până acum câteva luni prefera să evite această temă, recent ea a început să confirme că își dorește un copil, însă fără a face din asta o prioritate.

 

Invitată în emisiunea Dosarele VIP de la Antena Stars, Delia a declarat încă o dată că își dorește mult să devină mamă și are și o preferință: ar vrea să fie mamă de fetiță!

Absolut fascinată de cei doi copii ai surorii sale, Oana, Delia pare să-și fi descoperit instinctul matern grație lor. Delia își dorește chiar o fetiță care să îi semene perfect nepoatei sale, Jessie, și a recunoscut că este pregătită de acest moment, alături de soțul ei, Răzvan Munteanu.

'Da, normal. (n.r. – întrebată dacă își dorește copii). O să mergem și noi cu încredere înainte. Eu nu zic că nu. Nimeni nu știe când. Mi-ar plăcea să am. Am mai zis, sunt fixată pe Jessie și mi-aș dori să fie exact ca ea. Fetițele mi se par mai simpatice, mai carismatice, mai ofertante', a declarat Delia, în emisiunea Dosarele VIP de la Antena Stars.

Citește și: